ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η… πρωτιά του άπειρου Περράκη, το Περιστέρι και η γνωστή Κουρομπίλια

Στο σημερινή παιχνίδι του Άρη με την Λαμία για το κύπελλο διαιτητής θα είναι ο Αθηναίος Κώστας Περράκης. Ένας άπειρος διαιτητής, ο οποίος πέρσι σφύριζε στη Superleague 2, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι είναι το πρώτο παιχνίδι της καριέρας του στον θεσμό του κυπέλλου!

Είναι από τον σύνδεσμο Αθηνών και φέτος σφύριξε τους κιτρινόμαυρους με αντίπαλο τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα. Ναι μεν ο Άρης κέρδισε με 3-1 στο Περιστέρι, αλλά κατά την διάρκεια του αγώνα ο Περράκης είδε στο VAR μια φάση για την οποία ζήτησαν πέναλτι οι παίκτες του Άκη Μάντζιου, όταν μετά από κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στον Κυριάκο Παπαδόπουλο και μετέπειτα “πήγε” στο χέρι του.

Μια φάση… καρμπόν με αυτή στο πρόσφατο ματς ΠΑΟΚ-ΟΦΗ. Το πέναλτι δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ, αφού γύρισε πίσω το παιχνίδι , αλλά τότε στο ματς του Άρη δεν δόθηκε παράβαση…

Ξεχωριστή και η παρουσία της γνωστής και μην εξαιρετέας Χρυσούλας Κουρομπίλια. Έγινε… θρύλος άλλωστε για την Οσκαρική της εμφάνιση το 2012 στο παιχνίδι Άρης-Αστέρας Τρίπολης. Εκείνη η “νεκρανάστασή” της μετά από ένα άδειο μπουκαλάκι κι ενώ στο νοσοκομείο, ώρες μετά, δεν διαπιστώθηκε το παραμικρό, συνδέθηκε με την απώλεια της εξόδου στην Ευρώπη και την αρχή της κρίσης για όλο τον Άρη.

To Top