ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρόκληση του Άρη να δείξει μέταλλο και να κερδίσει τα… πλέι οφ σε δέκα “στροφές”!

Ο Άρης από σήμερα  μπαίνει πια για τα καλά σε ρυθμούς πλέι οφ. Θέλει να πετύχει, εκεί όπου σκόνταψε κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας, κερδίζοντας νίκες και βαθμούς στα λεγόμενα ντέρμπι.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα έχει δέκα “στροφές” και όπως τόνισε με έμφαση στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα δεν είναι δυνατόν να κατέβει σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, απλά για να επισφραγίσει την 5η θέση, αλλά για να κερδίσει τα… πλέι οφ. Με απλά λόγια, να έχει μέταλλο νικητή, με παίκτες που θα βγάζουν τη “φλόγα” της διάκρισης και τη θέληση να κερδίσει όλα τα ματς, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος. Δύσκολο; Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή των κιτρινόμαυρων, δεν υπάρχει καμία αποστολή ακατόρθωτη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Τα επόμενα παιχνίδια είναι ευκαιρία για όλους να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στην ομάδα. Εάν κάποιος δεν έχει τη νοοτροπία που πρέπει και βάζει ως προτεραιότητα άλλες δραστηριότητές του έξω από το γήπεδο, δεν κάνει για εμάς”, ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε: “Από τους παίκτες όμως θέλω τη μεγαλύτερη εικόνα. Αν φέτος ο στόχος η 5η θέση, γιατί να μην προσπαθήσουμε για την 4η θέση και να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ από κάτω μας. Είναι… mission impossible; Οχι. Γιατί να μην προσπαθήσουμε; Οχι να βγούμε 5οι αλλά να κερδίσουμε τα πλέι οφ”.

Ομάδα και παίκτες έχουν λοιπόν, μια διπλή πρόκληση:

Α. Να διασφαλίσει η ομάδα το μίνιμουμ των φετινών στόχων του, βγαίνοντας στην Ευρώπη.

Β. Οι παίκτες να δείξουν νοοτροπία νικητή, ότι είναι εδώ για να πετύχουν.

Ιδού η Ρόδος…

To Top