Η πρόκριση, η παγίδα και η απορία για τον Πρίττα

Ο Πέτρος Πασσαλής γράφει στο blog του για την πρόκριση επί του Πανθρακικού, εφιστά την προσοχή στις παγίδες που κρύβει η Δόξα Δράμας και παίρνει θέση για το θέμα Πρίττα.

 Χρόνια πολλά σε όλους σας…

Η εβδομάδα που πέρασε περιελάμβανε έναν δύσκολο αγώνα για την ομάδα του ΑΡΗ εναντίον του Πανθρακικού για το κύπελλο Ελλάδος. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ δείχνοντας χαρακτήρα και προσωπικότητα κατάφεραν και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας κρύβει παγίδες, οι οποίες χρειάζονται προσοχή από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο κύριος Κατσαβάκης προπονητής της Δόξας δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του και αρέσκεται να προωθούν γρήγορα οι ομάδες του το παιχνίδι από την αμυντική στην επιθετική γραμμή.

Το αγωνιστικό δεν επιθυμώ όμως να αποτελέσει το κύριο κομμάτι της τοποθέτησης μου. Διάβασα, με μεγάλη μου απογοήτευση οφείλω να ομολογήσω, πως ο Πρίττας σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του ΑΡΗ.

Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκονται οι διοικούντες όταν ο προπονητής τους λέει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι στα πλάνα του. Προσπάθησαν όμως οι διοικούντες να δώσουν στον Πολωνό προπονητή να καταλάβει το ποια ήταν η προσφορά του Πρίττα στον ΑΡΗ τα προηγούμενα χρόνια;

Η πιο απλή ερώτηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι που και πότε ο κύριος Πρόμπιερζ είδε τον Πρίττα να αγωνίζεται. Από την πρώτη στιγμή τοποθετήθηκε στο περιθώριο και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου. Δεν είναι φίλος μου ο Πρίττας ούτε έχω πιεί ποτέ καφέ μαζί του.

Εξοργίζομαι όμως όταν διαπιστώνω πως δεν υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπο ορισμένων ανθρώπων που μόχθησαν και χωρίς τυμπανοκρουσίες προσέφεραν πολύ περισσότερα από κάποιους άλλους που αμείβονται πλουσιοπάροχα χωρίς να προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Απομακρύνεται από την ομάδα ο ένας από τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές που χρίστηκε διεθνής με τη φανέλα του ΑΡΗ τα τελευταία τρία χρόνια. Που και πότε δοκιμάστηκε από τον κύριο Πρόμπιερζ και αντιλήφτηκε ο Πολωνός προπονητής πως ο Τόχα είναι καλύτερος από τον Έλληνα μέσο. Το να μην δίνεται μία ευκαιρία στον Πρίττα που αποδεδειγμένα έχει προσφέρει στην ομάδα του ΑΡΗ αποτελεί ένα κακό προηγούμενο που εύχομαι να μην το βρουν μπροστά τους οι διοικούντες.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα να είστε όλοι καλά.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top