ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η πρόκριση περνάει από το “Nick Galis Hall”! Τα δυο διαδοχικά ματς ανοίγουν τον δρόμο

Ο Άρης έχει μπροστά του δύο διαδοχικά παιχνίδια στο “Nick Galis Hall”, τα οποία πρέπει να κερδίσει για να παραμείνει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και να αυξήσει κι άλλο τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του EuroCup.

Η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (17/01) κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, μια από τις δύο ομάδες, με την οποία ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση (η Τρέντο η άλλη), θέλοντας νίκη με… μισό πόντο, καθώς επικράτησε της ομάδας από το Μαυροβούνιο και στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Ποντγκόριτσα.

Θα ακολουθήσει σε δύο εβδομάδες (24/01) η αναμέτρηση με την Μπουργκ, η οποία ισοβαθμεί με την Γκραν Κανάρια στην κορυφή του ομίλου κι έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο στην επόμενη φάση, αλλά θέλει και την πρωτιά.

Στη συνέχεια (31/01) οι κιτρινόμαυροι θα ταξιδέψουν στη Γερμανία για να αντιμετωπίσουν την Ουλμ, η οποία εμφανίζεται ασταθής το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Την τελευταία αγωνιστική (07/02) θα υποδεχθεί την Τρέντο, όπου είναι πολύ πιθανό να θέλει νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των δύο πόντων, με την οποία έχασε (69-67) στο ματς του πρώτου γύρου.

To Top