ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η πρόσκληση σε… μονό στον Γκάλη και ο χαιρετισμός έκπληξη από τον Τσιτσιπά! (videos)

Μια ακόμα ξεχωριστή βραδιά (από τις πολλές της ιστορίας του) έζησε πριν λίγες μέρες ο Νίκος Γκάλης. Αυτή τη φορά στην Κύπρο όπου του απονεμήθηκε το βραβείο Επιτεύγματος Ζωής – Lifetime Achievement Award. Το βραβείο απονεμήθηκε δια χειρός του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στο στο πλαίσιο των «Τράπεζα Κύπρου – Man of the Year Awards 2021», που πραγματοποιήθηκαν στη Λεμεσό.

Ο κ. Αναστασιάδης προσκάλεσε σε μονό τον Νίκο Γκάλη. Όπως αναφέρει ο Βαγγέλης Αθανασιάδης, πρώην μέλος της Αυτοκρατορίας και από τους ανθρώπους που “έτρεξαν” γι αυτήν την βραδιά: “Όταν μετά την ύψιστη τιμή από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Νίκος Γκαλης του δωρίζει μια μπάλα μπάσκετ και τον προκαλεί σε αγώνα 1 on 1, καταπληκτική βραδιά όπου η Κύπρος έδειξε την αγάπη της στον ζωντανό θρύλο”.

Δείτε εδώ:

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ο χαιρετισμός του Στέφανου Τσιτσιπά. Ένας μεγάλος του τένις με ένα ειλικρινές βίντεο χαιρετισμού τίμησε έναν μεγάλο του μπάσκετ, ο αθλητισμός πάντα ενώνει. Όπως σημείωσε ο Βαγγέλης Αθανασιάδης: “Ευχαριστώ τον Στέφανο Τσιτσιπα και τούς άξιους συνεργάτες του που με βοήθησαν να προβληθεί αυτός ο χαιρετισμός έκπληξη στην εκδήλωση της Κύπρου και τούς εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Δείτε εδώ:

To Top