ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρόσφατη εμπειρία του Παντελίδη στο Περιστέρι…

Στο Περιστέρι ο Άρης θέλει να επιβεβαιώσει ότι η μετά Πάκο Ερέρα εποχή είναι η καλή του. Ήδη έχει δύο νίκες σε Ηράκλειο και Ριζούπολη και την ισοπαλία στο τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τρίτη νίκη εκτός έδρας στη σειρά έχει να το κάνει ο Άρης από τον Απρίλιο του 2011.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Σάββας Παντελίδης επισκέπτεται για δεύτερη φορά το Περιστέρι, μετά την περιπετειώδη ήττα του σαν προπονητής του Αστέρας Τρίπολης με 3-2 στις 22 Οκτωβρίου. Ήταν η πέμπτη του επίσκεψη στο Περιστέρι για την Super League Σουρωτή και η πέμπτη του ήττα.

Ο Παντελίδης ελπίζει να υπερισχύσει της δικής του κακής παράδοσης, η καλή του Άρη στο Περιστέρι, καθώς έχει χάσει εκεί μόλις δύο φορές σε 12 επισκέψεις για το πρωτάθλημα. Στην τελευταία τον Σεπτέμβριο του 2013 και άλλη μια φορά στο μακρινό 1976. Ωστόσο ο Άρης έχει μία μόλις νίκη στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους και έχει χάσει τρια από αυτά.

O νυν κόουτς του Άρη έχει αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο ως προπονητής εννέα φορές, έχοντας επτά ήττες. Και σε αυτό το σύνολο αγώνων μετράει μόλις δύο νίκες. Και αυτές εντός έδρας με ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό.

To Top