ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η πρόταση του Άρη και η αναμονή για την απόφαση του Βέλεθ

Εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Φραν Βέλεθ για ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η πρόταση από πλευράς Άρη προς τον Βέλεθ είναι γενναία με ξεκάθαρη διάθεση να παραμείνει ο αρχηγός στο Κλεάνθης Βικελίδης και να ριζώσει: Νέο διετές συμβόλαιο με γενναία αύξηση των οικονομικών αποδοχών του ποδοσφαιριστή και συχνές άδειες, όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της ομάδας για να ταξιδεύει στην Ισπανία, όπου διαμένει μόνιμα η οικογένειά του.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ουσιαστικά με την πρόταση της κάνει την υπέρβαση και δείχνει με το πιο “εύγλωττο” τρόπο την διάθεσή της να τον κρατήσει στην ομάδα, ποντάροντας στην εμπειρία, την προσφορά του, αλλά και το δέσιμο με την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Μέχρι στιγμής, απάντηση από την πλευρά Βέλεθ στον Άρη δεν έχει δοθεί. Ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θέλει να παραμείνει στην ομάδα ή να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του θα παίξει η απόφαση και της οικογένειάς του, η οποία μένει μόνιμα στην Ταραγόνα της Ισπανίας, για προσωπικούς λόγους.

Ο Ισπανός έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, αλλά πρωταρχικό λόγο για τον ίδιο ώστε να πάρει μία τέτοια απόφαση είναι η επιθυμία της οικογένειάς του.

Ο Άρης από την πλευρά του είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Ίβηρα στόπερ, μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση, καθώς οικονομικά έκανε την υπέρβαση με την πρόταση που του κατέθεσε.

 

To Top