ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η πρόταση του Αρη για τον Μάνου Γκαρθία είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ»

Μια ακόμη “βόμβα” ενεργοποιήθηκε φέτος στον μεταγραφικό τομέα. Ο Μάνου Γκαρθία αναμένεται στο νέο του ποδοσφαιρικό “σπίτι” το Κλεάνθης Βικελίδης, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Άρη και την Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο 24χρονος επιθετικός μέσος έρχεται για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο επίπεδο στην ομάδα των κιτρινόμαυρων, υπογράφοντας και τυπικά τετραετές συμβόλαιο! Στην Ισπανία αναφέρουν τις οικονομικές παραμέτρους της συμφωνίας του Άρη με τη Σπόρτινγκ Χιχόν για τον Μάνου Γκαρθία.

Χαρακτηριστικά η «lavozdeasturias.es» στάθηκε και στις οικονομικές λεπτομέρειες του deal , καθώς ανέφερε σχετικά πως «η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί στο 95% αν και ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στο Αλικάντε για την προετοιμασία που θα πραγματοποιήσει το σύνολο του Αμπελάρδο. Το συνολικό ποσό της προσφοράς του Αρη ανέβηκε στα 3,5 εκατομμύρια για τη Σπόρτινγκ Χιχόν και η πρόταση στον ποδοσφαιριστή συνίσταται σε μακροχρόνιο συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια, ύψους 800.000 ευρώ ετησίως, μια πρόταση που έφερε τα εμπλεκόμενα μέρη ακόμη πιο κοντά σε συμφωνία».

Ορισμένα άλλα ΜΜΕ στέκονται στο ότι μέρος των χρημάτων που θα δαπανήσουν οι κιτρινόμαυροι θα πάει στη Μάντσεστερ Σίτι, που διατηρεί μέρος των δικαιωμάτων του 24χρονου.

To Top