Η πρόταση του Μπέου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (video)

Μετά την άρνηση της κυπριακής αστυνομίας να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στη Λευκωσία πλέον η ΕΠΟ καλείται να βρει πόλη και νέα ημερομηνία με το Πανθεσσαλικό να συγκεντρώνει πιθανότητες αλλά ο Αχιλλέας Μπέος να κάνει τη δική του πρόταση.

Η ΕΠΟ έστειλε επιστολή στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, για να χρησιμοποιηθεί το Πανθεσσαλικό, με τον ίδιο σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ1 να αναφέρει την πρότασή του:

“Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως οι ποδοσφαιρικοί αγώνες είναι μία γιορτή. Η ΕΠΟ δεν έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό το κομμάτι όσο οι ομάδες. Εγώ έκανα μία πρόταση. Καταρχάς είναι ντροπή που η Κύπρος δεν δέχεται μία γιορτή. Φανταστείτε πόσο φοβούνται οι άνθρωποι. Εγώ ξεκαθάρισα πως δεν θα δεχτώ να κάνουν επεισόδια και να σπάσουν την πόλη μου. Δηλαδή, να δώσουν ραντεβού θανάτου οι ανεγκέφαλοι των δύο ομάδων. Δεν είναι όλοι φίλαθλοι, υπάρχει μία μερίδα σκληροπυρηνικών που τους αρέσει η βία και οι ακραίες καταστάσεις.

Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες έκανε μία συζήτηση και με τον Αστυνομικό διευθυντή διότι εμένα με ενδιαφέρει η πόλη μου. Εγώ θα το χαρώ ως ουδέτερος παρατηρητής. Μόνο με αυτές τις προϋποθέσεις που ανέφερα θα δεχτώ να γίνει ο τελικός στον Βόλο. Λίγο πριν βγούμε στον αέρα μού τηλεφώνησε ο κ. Μπαλτάκος και δώσαμε ραντεβού σε τρεις ώρες προκειμένου να δούμε με ποιες προϋποθέσεις μπορούμε διασφαλίσουμε από τη δική μας πλευρά την ομαλή διεξαγωγή του τελικού, δίχως προβλήματα την όμορφη πόλη του Βόλου. Κι από εκεί και πέρα, η ΕΠΟ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν”.

To Top