Η πρώην ομάδα του Γκανέα ανακοίνωσε έξι κρούσματα κορωνοϊού

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, μέχρι πρόσφατα ομάδα του Γκανέα ανακοίνωσε ότι έξι μέλη της ομάδας διαγνώσθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, με τον Ινιάκι Γουίλιαμς και άλλους τρεις να αναφέρουν ότι είναι τα κρούσματα COVID-19.

Ο κορωνοϊός χτύπησε γι’ ακόμη μία φορά την πόρτα των ισπανικών ομάδων. Ενώ λίγες μέρες πριν κρούσματα, ανακοίνωσαν η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Βαλένθια ήταν η σειρά της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οι Βάσκοι ετοιμάζονταν για την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο μπήκαν σοβαρά εμπόδια, καθώς η Μπιλμπάο ανακοίνωσε ότι ανιχνεύθηκαν έξι κρούσματα κορονοϊού. Η ισπανική ομάδα ενημέρωσε ότι τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι ασθενείς παραμένουν σε καραντίνα σπίτι τους και την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθούν ξανά σε τεστ.

Ο πρώτος που ανακοίνωσε ότι ήταν μεταξύ των δύο κρουσμάτων είναι ο Ινιάκι Γουίλιαμς, ενώ ακολούθησαν οι Σανσέτ, Ουνάι Λόπεθ και Λαραθάμπαλ.

Οι τέσσερς αυτοί ποδοσφαιριστές ισχυρίζονται ότι είναι ασυμπτωματικοί. Ο Γουίλιαμς είχε κοινοποιήσει φωτογραφίες από διακοπές στην Ίμπιζα με άλλους παίκτες της Μπιλμπάο χωρίς να τηρούν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

To Top