Η πρώτη αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για το 2015

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτριών του Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 11:30 στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας. Μετά το πέρας της σημερινής, τελευταίας προπόνησης, ο τεχνικός του τμήματος, Θιεόφιλος Δουβαρτζίδης, ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook: «Σήμερα 10/1/2015 με μια πρωινή προπόνηση στο γήπεδο των Planet Fc, στο Αγρόκτημα Θέρμης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοριτσιών του ΑΡΗ για τον αυριανό 11/1/2015 αγώνα εναντίον του παοκ στις 11:30 στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας.

Μετά την προπόνηση ο Θεόφιλος Δουβαρτζίδης, ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο παιχνίδι του 2015 κόντρα στον παοκ που αποτελείται από 17 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες είναι οι εξής: Εύα Αργυροπούλου, Ελένη Βουτσά, Εύη Γαβριηλίδου, Ιωάννα Καλογεροπούλου, Ρία Κολλήγα, Ευαγγελία Μαντατζή, Αναστασία Μίχου, Μιχαέλα Παράσχου, Στεφανία Πασπάλη, Σούλα Σπυριδωνίδου, Χαρά Νεοφύτου, Χριστίνα Χυτούδη, Ευλαμπία Χουτουριάδου, Ραφαέλα Ψάλτη, Νένα Τερζοπούλου, Άννα Κηπουρού, Ευαγγελία Σύραλη».

To Top