Η πρώτη ατάκα Μιλίνκοβιτς σε παίκτες: “Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια!”

Είναι γεγονός πως ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ελάχιστα πράγματα μπορεί να αλλάξει σε επίπεδο τακτικής και αγωνιστικής φιλοσοφίας στον Άρη ενόψει του αγώναμε τον Λεβαδειακό. Θέλησε όμως από την πρώτη στιγμή να στηρίξει ψυχολογικά τους παίκτες του!

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στους παίκτες αμέσως μετά την παρουσίασή του από τον Δημήτρη Ηλιάδη και τόνισε: “Ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια. Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Θέλω να βλέπω το πάθος στα μάτια σας και να έχετε αποφασιστικότητα. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει μόνο η νίκη”.

Ο Μιλίνκοβιτς δεν είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ “στην προπόνηση που ακολούθησε οι Ρούμπεν Πουλίδο και Μιχάλης Κύργιας έκαναν θεραπεία και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, που αισθάνεται καλύτερα, κρίσιμη μέρα είναι η Πέμπτη (12/09), καθώς θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο 23χρονος στόπερ, που υπέστη θλάση α’ βαθμού στους προσαγωγούς, θα ακολουθήσει και αύριο το ίδιο πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά τον Σαλόζε Ουντότζι, ο 27χρονος Νιγηριανός πλάγιος μεσοεπιθετικός ανέβασε σήμερα ρυθμούς και στην αυριανή προπόνηση θα δοκιμάσει να βγάλει όλο το πρόγραμμα.

Ο Ντιν Μπουζάνης δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ απόντες ήταν και πάλι οι δύο διεθνείς Σωκράτης Διούδης και Ηλίας Σταυρόπουλος”.

 

To Top