ΜΠΑΣΚΕΤ

Η πρώτη γνωριμία της ομάδας στον κόσμο της! Υπέροχες στιγμές στο Παλέ!

Ολοκληρώθηκε η πρώτη Aris Open Day, μια δράση της ΚΑΕ Άρης που επί της ουσίας αποτέλεσε την πρώτη γνωριμία της ομάδας μπάσκετ με τον κόσμο της! Το PRESSARIS μετέφερε από το Αλεξάνδρειο την εξέλιξη ενός μοναδικού απογεύματος!

Ο κόσμος θα βγει από το γήπεδο μέσα από το παρκέ και θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους παίκτες της ομάδας.

Νικητές οι Κίτρινοι με 46-43, με τον Γουάμπα να σκοράρει 11 πόντους.

Το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο είναι 25-20 για τους Μαύρους έναντι των Κίτρινων.

Δύο δεκάλεπτα θα παίξουν οι παίκτες… Πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής είναι ο Κάιζερ με 10 πόντους.

Ξεκίνησε το οικογενειακό διπλό, σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς, αλλά με όμορφες φάσεις και αρκετά χειροκροτήματα…

Δεν αγωνίζονται οι ΜακΓκι, Βεργίνης και Κουρτίδης λόγω τραυματισμού.

Κίτρινοι: Μποχωρίδης, Αγγέλου, Χρηστίδης, Χάρις, Νταλό, Γουάμπα.

Μαύροι: Τζόουνς, Σλαφτσάκης, Βλάσιος, Φλιώνης, Μπελ, Κάιζερ.

Σε λίγη ώρα οι παίκτες χωρισμένοι σε δύο ομάδες θα παίξουν οικογενειακό διπλό υπό το βλέμμα των φιλάθλων του Άρη…

Παρατεταμένο χειροκρότημα για τον Βασίλη Βουρτζούμη, που μπορεί να μην είναι πλέον στη ζωή, αλλά είναι πάντα εδώ!!!

Η σειρά για την παρουσίαση του τεχνικού τιμ και του υπόλοιπου σταφ του φετινού Άρη… “Να ξέρετε ότι είμαστε μια ομάδα μαζί με σας, μέσα στο γήπεδο και έξω από το γήπεδο και θα προσπαθήσουμε όλη τη χρονιά”, ήταν το σχόλιο του Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Ουάμπα έδωσε μια μπάλα με την υπογραφή του στον μικρό Γιαννάκη!

Αποθέωση για τον Κριστ Γουάμπα, με το Νο32! Εμφανώς συγκινημένος ο Γουάμπα, από τα hot spot βρίσκεται στο Παλέ και τόνισε: “Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ελπίζω να παίξω για τον Άρη…”.

Ο Γιώργος Αγγέλου με το Νο 23 στην πλάτη μπαίνει στο παρκέ… “Νιώθω πολύ ωραία, αυτό είναι το όνειρό μου και θα προσπαθήσω να το χαρώ όσο πιο πολύ γίνεται”.

Με το Νο22 ο Ραμόν Χάρις από την… Αλάσκα βρίσκεται στο Παλέ! “Αισθάνομαι πολύ όμορφα ντυμένος στα κιτρινόμαυρα! Σας περιμένουμε σε όλα τα παιχνίδια”.

Το…θηρίο με το Νο16, ο Γκάρι ΜακΓκι μπήκε στο γήπεδο. “Είμαι έτοιμος να παίξω για τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα! Νιώθω ευλογημένος γι’ αυτή την εμπειρία”.

Με το Νο15 ο κόσμος του Άρη υποδέχεται τον Διαμαντή Σλαφτσάκη: “Εύχομαι να έχουμε όλοι μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Σας περιμένουμε στο γήπεδο”.

Η σειρά του Βασίλη Χρηστίδη με το Νο14 έρχεται στο παρκέ! “Κάθε χρονιά που ξεκινάει την περιμένουμε πως και πως, είναι ένα όνειρο. Να έχουμε όλοι υγεία και να τα καταφέρουμε”.

Ο Βαλάντης Κουρτίδης με το Νο13 είπε ότι “είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ανδρική ομάδα, όλα τα παιδιά με βοηθούν πολύ. Εύχομαι υγεία σε όλους”.

Ο Μπορίς Νταλό με το Νο12 έρχεται στο παρκέ… “Είναι ευλογία αυτός ο κόσμος. Ελπίζω να έρθετε να μας υποστηρίξετε”, είπε ο Γάλλος γκαρντ.

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος είναι απών λόγω ίωσης…

Μπαίνει… χορεύοντας ο Γκάρι Μπελ με το Νο10 στην πλάτη. “Πολύ περήφανος που είμαι εδώ, έχουμε εξαιρετικούς συμπαίκτες και ομάδα και είμαι βέβαιος για μια πολύ καλή χρονιά”.

Ο Δημήτρης Φλιώνης μπαίνει στο παρκέ! “Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος. Να ευχηθώ σε όλους υγεία. Πιστεύω στην ομάδα μας και θα είναι μια καλή χρονιά για όλους μας”, επεσήμανε ο… γιατρός!

Με το Νο5 ο Κώστας Βλάσιος μπαίνει στο παρκέ. “Είναι μεγάλη μου τιμή και να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ποια φανέλα φοράω”, είπε ο νεαρός πλέι μέικερ.

Αποθέωση για τον Λευτέρη Μποχωρίδη με το Νο4! “Ήταν δύσκολο καλοκαίρι, αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μεγάλη μου τιμή που είμαι αρχηγός και θα έχω αυτά τα παιδιά για συμπαίκτες. Ελπίζω να σας έχουμε συνέχεια κοντά μας…”.

Ο Δημήτρης Βεργίνης με το Νο3 μπαίνει στο παρκέ! “Ήταν πολύ εύκολη απόφαση να επιστρέψω. Ο Άρης είναι οικογένειά μου, είμαι χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ!”, σχολίασε ο Έλληνας γκαρντ.

Η σειρά του Μάικαλ Κάιζερ, με το Νο1 στη πλάτη… “Νιώθω υπέροχα, είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ! Σας αγαπώ! Ευχαριστώ το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση και σας περιμένουμε στην κερκίδα σε κάθε παιχνίδι”, τόνισε ο Αμερικανός σέντερ.

Ξεκίνησε η παρουσίαση των παικτών! Πρώτος ο Λάκι Τζόουνς με το Νο0! Γνώρισε την αποθέωση… “Ήρθα για εσάς, γι’ αυτό το κοινό! Σας ευχαριστούμε! Θα είμαστε μια πραγματική ομάδα”, είπε ο Αμερικανός.

Οι νέες φανέλες του Αυτοκράτορα με εμφανή τα δύο αστέρια που υπενθυμίζουν την κατάκτηση των 21 τίτλων!

Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο Nick Galis Hall…

Ο Βασίλης Λυπηρίδης και ο Κώστας Χαριτωνίδης είναι παρόντες στην Aris Open Day, όπως και ο Θανάσης Πλιάκης.

Παρώ φυσικά και ο πρόεδρος της ΚΑΕ και παλιά δόξα του συλλόγου, Χάρης Παπαγεωργίου.

Στις κερκίδες μπαίνουν αυτή την ώρα και οι ακαδημίες του Άρη όπως είχε προαναγγελθεί από το τμήμα μπάσκετ.

Ξεκινάει σε λίγο η παρουσίαση των παικτών του Άρη της νέας σεζόν!

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει σε λίγα λεπτά η Aris Open Day…

Προθερμαίνονται οι παίκτες, συρρέει ο κόσμος στο Παλέ!

Διαγωνισμός τρίποντων από το κέντρο για τους παίκτες του Άρη στη προθέρμανση και νικητής ο Ραμόν Χάρις!

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ άνοιξε τις πόρτες του “Nick Galis Hall” και προσκάλεσε όλους τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το «παρών» στην “ARIS OPEN DAY” που θα πραγματοποιηθεί σήμερα για πρώτη φορά. Μία ξεχωριστή μέρα που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη.

Η “ARIS OPEN DAY” περιλαμβάνει ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο της ομάδας, που θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τα καινούργια αποκτήματα του Άρη και τη νέα ομάδα που “χτίζει” ο Βαγγέλης Αγγέλου. Διαδραστικό παιχνίδι, αυτόγραφα από τους αγαπημένους παίκτες και live συνεντεύξεις τους. Αυτά είναι μόνο η αρχή!

To Top