ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η πρώτη εικόνα από τις επαφές του Παλίκουτσα στο TransferRoom

Ο Άρης εκπροσωπήθηκε από τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, στο συνέδριο «Transfer Room», που πραγματοποιήθηκε 20-22/03 στο γήπεδο της Τσέλσι, στο Λονδίνο. Η επιστροφή του αναμένεται να καταγράψει την πρώτη εικόνα από τις επαφές του.

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων, βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου σε αίθουσα του «Στάνφορντ Μπριτζ» ήταν προγραμματισμένη η 8η συνάντηση συλλόγων-ατζέντηδων που χρησιμοποιούν το TransferRoom με ομάδες από όλη την Ευρώπη

Η ψηφιακή πλατφόρμα «Transfer Room» συνδέει περισσότερους από 500 ποδοσφαιρικούς συλλόγους κι έχει συνεισφέρει ήδη στην ολοκλήρωση εκατοντάδων μεταγραφών τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για την διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα, η οποία παρουσιάζει ανά πάσα ώρα και στιγμή στους συλλόγους, τους ποδοσφαιριστές, που είναι διαθέσιμοι για μεταγραφή ή για δανεισμό και συμβάλει τα μέγιστα στην απευθείας επικοινωνία των ομάδων.

Στο συνέδριο συγκεντρώνονται οι υπεύθυνοι μεταγραφών, τεχνικοί διευθυντές, αντιπρόεδροι, επικεφαλής σκάουτινγκ κι άλλοι από εκατοντάδες ομάδες απ’ όλο τον κόσμο. Στην αγγλική πρωτεύουσα θα συμμετάσχουν 320 σύλλογοι από περισσότερα από 70 πρωταθλήματα, σε 40 χώρες απ’ όλο τον κόσμο και μεταξύ αυτών θα βρίσκονται οι Τσέλσι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Ρόμα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Παλίκουτσα έχει δώσει το “παρών” και στο παρελθόν στο συγκεκριμένο συνέδριο. Έχει σημαντικές γνωριμίες και επαφές με διάφορα κλαμπ.

Το αποτέλεσμα των σημαντικών συναντήσεων και επαφών για θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό του Άρη για το καλοκαίρι κι ενόψει της νέας σεζόν, αναμένεται να καταγραφεί με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος των ανθρώπων του Άρη, ενόψει καλοκαιριού είναι να τρέξουν σχετικά γρήγορα οι εξελίξεις που αφορούν στον σχεδιασμό και τον καταρτισμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

To Top