ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρώτη ευκαιρία του Άρη να “κλειδώσει” και μαθηματικά την άνοδο… (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Η αντίστροφη μέτρηση για να ολοκληρωθεί δια παντός το «μαρτύριο» των τελευταίων ετών, έχει ξεκινήσει για τον Άρη, που θέλει σήμερα (PRESSARIS, 17:00) νίκη δική του επί του Απόλλωνα Λάρισας και απώλεια βαθμών της Παναχαϊκής για να «κλειδώσει» και μαθηματικά την επιστροφή στη φυσική του θέση.

Ο Δημήτρης Σπανός, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πόντου, θέλει να δει αντίδραση από την ομάδα του, προκειμένου -αν όχι σήμερα- το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Κυριακή να βρεθεί με τα… δύο πόδια στη Σούπερ Λίγκα.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Kαι μάλιστα έναν συνδυασμό καλής εμφάνισης με ουσίας. Όπως ακριβώς συνέβη και στο ματς με τον Παναιγιάλειο, τελευταίο χρονικά στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, πριν το σημερινό.

Στο σημερινό ματς της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, ο προπονητής του Άρη δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και Λούκα Μιλούνοβιτς. Ο πρώτος αναρρώνει από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας και ο δεύτερος παραμένει ακόμα τραυματίας.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του 48χρονου κόουτς από το Αίγιο.

 

To Top