ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρώτη “μάχη” για την 2η θέση! Με καθαρό μυαλό και πάθος κόντρα σε Ολυμπιακό ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Ωρα πλέι οφ για τον Άρη, που αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS, 17:15, Novasports2) εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στην πρώτη του “μάχη” για την κατάληξη της 2ης θέσης και στο μίνι πρωτάθλημα!

Οι “κιτρινόμαυροι”, τερμάτισαν 2οι στην κανονική διάρκεια, κοντράρονται σήμερα με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και θέλουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει την ευκαιρία να πλησιάσουν όλο και πιο πολύ στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να τερματίσουν οριστικά δεύτεροι φέτος.

Ο Άρης έχει ένα υπέρ του +3 από ΑΕΚ και +4 από ΠΑΟΚ, θέλει να το διατηρήσει και γιατί όχι και να το αυξήσει καθώς οι δύο ομάδες αγωνίζονται μεταξύ τους στην Τούμπα.

Ο Ματέο Γκαρσία συμπεριλήφθηκε τελικά στην 20μελή αποστολή του Άρη για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Χαβιέ Ματίγια, μαζί με τους τραυματίες Μήτρογλου, Κάτσε, Γκάνεα, ενώ δεν ακολούθησε ούτε ο Γιοάν Μπεναλουάν στην απουσία της τελευταίας στιγμής, καθώς χτύπησε στο γόνατο (δείτε ΕΔΩ).

Η αποστολή:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης, Σεγκιέργκης, Μαρμαρίδης.

Από την Διανία ο ρέφερι στην πρεμιέρα του Άρη. Ο Γιάκομπ Κέλετ (γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1980) είναι επαγγελματίας διαιτητής ποδοσφαίρου. Είναι διεθνής διαιτητής της FIFA από το 2011.

Συνεργάτες του θα είναι οι συμπατριώτες του Λαρς Χούμελγκααρντ, Χέινε Σόρενσεν, με 4ο διαιτητή τον Στέφανο Κουμπαράκη Κυκλάδων. Στο VAR o Δανός Σούντι Πούτρος με AVAR τον Τρύφωνα Πετρόπουλο Αρκαδίας και παρατηρητή τον Γιώργο Μητροφάνη Αθήνας.

To Top