Η πρώτη μέρα στην Ιταλία με μια άλλη ματιά… (video)

Ο Άρης βρίσκεται σχεδόν 24 ώρες επί ιταλικού εδάφους… Τα πρώτα χιλιόμετρα “έγραψαν”, ο πρώτος ιδρώτας από τους παίκτες έχει χυθεί. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη.

Στην πρώτη αυτή μέρα αναφέρεται το σάιτ του συνδρομητικού καναλιού το οποίο βρίσκεται στην Ιταλία με τον απεσταλμένο του Παναγιώτη Στεφάνου. Η δική του οπτική γωνία, όπως την κατέθεσε στο σάιτ της συνδρομητικής τηλεόρασης:

“Η πρώτη ημέρα ήταν γεμάτη από μετακινήσεις, κούραση και ταλαιπωρία. Συνηθισμένα πράγματα, δηλαδή, όταν μιλάμε για συνθήκες μετάβασης και προσαρμογής στον καινούριο τόπο δουλειάς μιας ομάδας. Το «άγριο» πρωινό ξύπνημα και η συνολικά 8ωρη «κούρσα» προς το Πράτο, εξάντλησε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πάντως δεν γλίτωσαν την πρώτη προπόνηση επί ιταλικού εδάφους. Απλά ο Κατσαβάκης τους περίμενε μιάμιση ώρα αργότερα από το προγραμματισμένο, προκειμένου να ξεκινήσει και επίσημα το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Αρη.

Τι άλλο μένει απ’ αυτή την πρώτη ημέρα παραμονής στην Ιταλία; Το εκπληκτικό τοπίο των Αυστροϊταλικών Αλπεων! Το μάτι δεν χορταίνει να απολαμβάνει τη μαγεία τούτης της φύσης την οποία εκμεταλλεύονται στο έπακρο οι γερμανόφωνοι κάτοικοι του ιταλικού βορρά. Μαζί τους θα την απολαύσουμε κι εμείς το επόμενο 15νθήμερο”.

Δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα από την προετοιμασία του Άρη στην Ιταλία

To Top