Η “πρώτη”, οι μεταγραφές και η παραφιλολογία για τον επενδυτή

Ο Σταύρος Ζαχαρέλης, υπεύθυνος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της ΠΑΕ Άρης και μίλησε για τη χτεσινή πρώτη προπόνηση εν’ όψει της επόμενης σεζόν, αλλά στάθηκε κυρίως στην παραφιλολογία για τον ερχομό ενός επενδυτή, η οποία κάνει κακό στον Άρη -όχι στους ίδιους, όπως ξεκαθάρισε- και δημιουργεί αναβλητικότητα στις συνάψεις συμφωνιών με παίκτες και πιστωτές.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον “Αρένα” τόνισε τα παρακάτω:

Για το πώς βίωσε τη χτεσινή πρώτη προπόνηση ως στέλεχος της ΠΑΕ Άρης αλλά και τις επιδιώξεις της νέας διοίκησης: “Θα έλεγα συγκινητική. Σεβόμενοι την ιστορία του Άρη, αυτά που πέρασε η ομάδα την περσινή σεζόν και αναλογιζόμενος το παρελθόν και το μέλλον του Άρη, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική η διαδρομή από τα αποδυτήρια στο γήπεδο.

Όπως είπατε και εσείς, θέλουμε να έχουμε “χαμηλά τη μπάλα”, χωρίς υπέρμετρη αισιοδοξία. Εμείς θέλουμε σταθερότητα, διαφάνεια, σεβασμό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες για τους παίκτες. Ο κ. Ηλιάδης μίλησε στους παίκτες, τους ζήτησε σεβασμό στους προπονητές, αλληλεγγύη μεταξύ τους και είναι στο χέρι τους αλλά και στων προπονητών για την εικόνα στο γήπεδο. Από ‘κει και πέρα, για τις συνθήκες θα φροντίσουμε εμείς να είναι οι καλύτερες δυνατές”.

Για τις επόμενες κινήσεις στα μεταγραφικά της ομάδας: “Όλα είναι under control. Ό,τι κίνηση κι αν γίνει, θα ανακοινωθεί από το αρμόδιο τμήμα, το αγωνιστικό. Σιγά-σιγά θα γίνουν οι ανακοινώσεις”.

Για την υπέρμετρη παραφιλολογία ερχομού ενός επενδυτή και το κακό που κάνει στην προσπάθεια της ομάδας στο δρόμο της εξυγίανσης: “Εμείς προσπαθούμε σε συνεργασία με την Κ.Μ.Α. να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην επίτευξη συμφωνιών και συμβάσεων για τις παλιότερες οφειλές. Εμείς επιζητούμε τη διαφάνεια και την καθαρότητα. Κάνει κακό στον Άρη να μιλούν για επενδυτές. Αν υπάρχει κάποιος, ας έρθει κι εμείς σε συνεργασία με την Λέσχη θα παραδώσουμε τα κλειδιά.

Όλη αυτή η παραφιλολογία δημιουργεί μια αναβλητικότητα στις συμφωνίες με τους πιστωτές, διότι όταν ακούν πως ενδεχομένως θα έρθει ένας επενδυτής, δεν κλείνουν συμφωνίες γιατί περιμένουν να πάρουν μεγαλύτερο μέρος των οφειλομένων. Δεν κάνει κακό σε εμάς, αλλά στον Άρη. Αν είναι να έρθει, ας έρθει σωστά. Να πάει στην Κ.Μ.Α., να πάρει τα οικονομικά στοιχεία και εμείς, αν δοθεί η συγκατάθεση, θα φύγουμε. Εμείς λειτουργούμε χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες”.

Για τα διαρκείας και την έναρξη πωλήσεων τους: “Σε λίγες μέρες, πιστεύω, θα είναι έτοιμα και τα διαρκείας αλλά θα ανακοινωθούν από το αρμόδιο τμήμα. Με όλες τις μειώσεις και τις παροχές σε όλες τις κατηγορίες που θα υπάρχουν”.

Για το πώς “είδε” την ομάδα στη χτεσινή πρώτη συγκέντρωση: “Αντίκρισα πρόσωπα που έδειχναν κατανόηση της κατάστασης και επιθυμίας να βοηθήσουν τον Άρη. Πιστεύω πως θα πάμε καλά. Ο κ. Ηλιάδης είπε πως θα προσπαθήσει να τους έχει “βασιλιάδες”, αλλά να είναι κι αυτοί “βασιλιάδες” μέσα στο γήπεδο. Να μην υπάρχει μιζέρια και κακομοιριά”.

To Top