Η πρώτη συμφωνία με ΑΣ φέρνει ηρεμία, κανένα βήμα για την εκκαθάριση

Το σημαντικό θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Άρης ήταν από τα βασικά θέματα συζήτησης στη χθεσινή συνάντηση του Γιώργου Γαλανού με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη.

Διαπιστώθηκε ότι δεν έχει προχωρήσει ούτε… βήμα, ενώ δεν έχει ληφθεί καν η απόφαση σύγκλησης γενικής συνέλευσης των μετόχων που θα δώσει το έναυσμα για την έναρξη των διαδικασιών.

Τόσο οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, όσο και ο Γαλανός επισήμαναν την ανάγκη να βρεθούν οι εκκαθαριστές, οι οποίοι θα αναλάβουν τη διαδικασία, με την απαραίτητη βοήθεια του νομικού επιτελείου.

Από κει και πέρα, η πρώτη συμφωνία ΑΣ και Γαλανού φέρνει ηρεμία, μετά από ένα μπαράζ αντιθέσεων που ανέβασε τους τόνους. Οι άνθρωποι του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη έκαναν ουκ ολίγες παραχωρήσεις και έβαλαν αρκετό «νερό στο κρασί» τους, οπισθοχωρώντας αισθητά, σε σχέση με τα όσα είχε ζητήσει προ μικρού χρονικού διαστήματος ο Χάρης Παπαγεωργίου.

Η συμφωνία αναμένεται να κλειδώσει σε ένα ποσοστό της τάξεως του 10-15%,  από τα εισιτήρια του εκάστοτε αγώνα, με την προοπτική εάν υπάρχουν έσοδα και πάει καλά η προσπάθεια να φτάσει και το 20%, αλλά κι ένα μικρό ποσοστό από ορισμένες διαφημιστικές πινακίδες στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

To Top