Η “πρώτη” του Αντεγκμπόγιε με τα κιτρινόμαυρα! (photos)

Ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε πραγματοποιήσε σήμερα τις πρώτες του προπόνησεις με τον Άρη, στο γήπεδο της Μίκρας αφού το “Nick Galis Hall” είναι κατειλημμένο λόγω συναυλίας. Τα ταχύρρυθμα μαθήματα προς τον Βρετανό πλέι μέικερ ξεκίνησαν με σκοπό να μπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο κλίμα της ομάδας ενόψει και του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντεγκμπόγιε που μετρά μερικές ώρες στην Ελλάδα συμμετείχε  στην πρωινή αλλά και στην απογευματινή προπόνηση του Άρη και φυσικά ήταν το πρόσωπο που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα. Το απόγευμα με μεγαλύτερη ένταση, εφαρμόζοντας τα συστήματα της ομάδας τα οποία μαθαίνει με… ταχύρυθμη εκπαίδευση. Ο 27χρονος γκαρντ έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ κατά τη διάρκεια της είχε πολλά τετ α τετ με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος του εξηγούσε τα συστήματα.

Είναι βέβαιο πως η περυσινή θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στη νέα του ομάδα όμως τόσο ο προπονητής των κίτρινων όσο και οι συνεργάτες του θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να αφομοιώσει τη φιλοσοφία της ομάδας και να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

 

To Top