Η “πρώτη” του Παντελίδη στη Λαμία και ο στόχος της παραμονής

Ο Σάββας Παντελίδης έπιασε δουλειά στον ΠΑΣ Λαμία κι έθεσε ως πρώτο στόχο την παραμονή της ομάδας στη Super League.

Ο 57χρονος προπονητής είχε μια πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του και εν συνεχεία πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση από τον πάγκο της ομάδας.

Πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, ο Παντελίδης και οι συνεργάτες του συγκέντρωσαν τους ποδοσφαιριστές και είχαν μια πρώτη κουβέντα. Εκεί ο νέος προπονητής της Λαμίας έθεσε ως στόχο την γρήγορη παραμονή και σχολίασε πως εφόσον αυτή έρθει, οι «κυανόλευκοι» θα επιχειρήσουν να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν.

Παράλληλα, τόνισε πως θα δουλέψει πολύ την αδυναμία της Λαμίας να βρει δίχτυα παρότι δημιουργεί φάσεις.

«Προφανώς για να βρίσκομαι εδώ, σημαίνει πως στην συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο πείστηκα με όσα άκουσα ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Θεωρώ πως έρχομαι σε μια καλή στιγμή, γιατί έχουμε τριάντα ημέρες μπροστά μας για να αλλάξουμε προς το καλύτερο κάποια πράγματα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να παίξουμε καλύτερα. Από εκεί και πέρα, να έρθει γρήγορα η παραμονή και όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν. Θα δουλέψουμε το γκολ, αλλά δεν νομίζω πως είναι μόνο αυτό. Θα δουλέψουμε πολύ» τόνισε αρχικά ο Παντελίδης.

Όσο για το αν ήδη σκέφτεται κάποιες προσθήκες, δεν θέλησε να αποκαλύψει το πλάνο του. «Για να γίνουν προσθήκες, θα πρέπει κάποια παιδιά να φύγουν. Το σωστό είναι να τους δω και να το μάθουν πρώτα εκείνοι και μετά όλοι οι υπόλοιποι» υποστήριξε.

To Top