Η “πρώτη” του τμήματος baseball του Άρη (photos)

Έτοιμο για το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς είναι το τμήμα baseball του Άρη, το οποίο πριν από λίγες ημέρες συγκεντρώθηκε σε γνωστή μπυραρία στα Λαδάδικα και στο πλαίσιο της συγκέντρωσης αυτής έγιναν απονομές σε δύο παλιούς αθλητές του τμήματος.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του «κιτρινόμαυρου» τμήματος στο facebook: «Καθώς μπαίνει η άνοιξη σιγά σιγά αρχίζει α ετοιμάζεται και το τμήμα baseball για τη δική του αγωνιστική χρονιά. Αφού ο καιρός δεν το επέτρεψε η πρώτη συνάντηση των αθλητών έγινε στην μπυραρία BUBAMARA(λαδάδικα) όπου οι αθλητές έδωσαν το παρών και συζήτησαν για τη νέα χρονιά, η οποία θα ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου με τον θεσμό του Κυπέλλου και μετά από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο στο θεσμό του Πρωταθλήματος και των Playoffαν επιτευχθεί η είσοδος της ομάδας.

Η βραδιά έκλεισε με δύο απονομές που έκανε το τμήμα baseball σε δύο παλιούς της αθλητές. Στον Βαδάδη Άγγελο και στον Πατούχα Λάμπρο για τη συνολική τους δραστηριότητα και την βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια που έβαλαν το λιθαράκι τους για να μείνει αυτή η ομάδα ζωντανή.

Με την αρχή της νέας χρονιάς για το τμήμα η ομάδα ψάχνει από αθλητές για να μεγαλώσει τη δύναμη του τμήματος της. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθυνθούν στο μέιλτης ομάδας για παραπάνω πληροφορίες. Οι προπονήσεις γίνονται Σάββατο και Κυριακή πρωί στο γήπεδο της Νέας Ραιδεστού.

Μεγάλο αγκάθι για το τμήμα είναι τα έξοδα για τις μετακινήσεις του, τη διαμονή στην Αθήνα και τα έξοδα των διαιτητών, εφόσον και όλοι οι αγώνες δίνονται εκεί. Όσοι επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα με τον οβολό τους μπορούν να στείλουν μέιλ, ώστε να γίνει συζήτηση πάνω από το θέμα των χορηγιών καθώς και την προβολή τους».

To Top