Η “πρώτη” των Τάτου και Τσουμάνη και το “στοίχημα” της… ταχύτητας

Στον αγώνα με τη Βέροια, ο Γιάννης Χατζηνικολάου έριξε για πρώτη φορά στο “χορτάρι” τους Ανδρέα Τάτο και Νίκο Τσουμάνη, με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο πρώτος αγωνίστηκε στη θέση του επιτελικού μέσου, με το νούμερο 10 στην πλάτη, αναλαμβάνοντας τον ρυθμό όλου του παιχνιδιού. Ο δεύτερος αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ.

Και οι δυο έδειξαν διάθεση και ικανότητες. Ο μεν Τάτος, με ελάχιστες προπονήσεις με τον Άρη έδειξε δικαιολογημένα εκτός ρυθμού και θεωρητικά είναι θέμα χρόνου να μπει στην φιλοσοφία της ομάδας, παίζοντας κι ο ίδιος πιο απλά και κερδίζοντας το “στοίχημα” της ταχύτητας στην οργάνωση του παιχνιδιού, με δεδομένο ότι στα επίσημα παιχνίδια θα έχει δυο παίκτες που ξεχωρίζουν για την εκρηκτικότητα και τις ατομικές τους ενέργειες, όπως είναι οι Ουντότζι (τον γνωρίζουμε λίγο πολύ), Ιμπέχ (αναμένεται να κάνει πράξη τα όσα δείχνει ότι μπορεί να πετύχει).

Ο δε Τσουμάνης είχε διάθεση, έδειξε ότι θέλει με το “καλημέρα” να κερδίσει τη θέση του αριστερού μπακ, αλλά ήταν κι αυτός εκτός ρυθμού, με δεδομένο ότι είχε μόλις δυο-τρεις προπονήσεις με την ομάδα.

To Top