Η Πύθουλα του ποδοσφαιρικού Άρη: «Αποδεικνύεται η δυναμικότητα και το επίπεδο του συλλόγου»

Η Ματούλα Πύθουλα του ποδοσφαιρικού Άρη έδωσε μια συνέντευξη στο σάιτ “Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο”, μιλώντας τόσο για την ομάδα, όσο και για την επικαιρότητα.

Η νεαρή διεθνής σέντερ μπακ ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών και συγκεκριμένα πραγματοποίησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία των Αλατσάτων στην Εύβοια.Στην ηλικία των 12 ετών εκδόθηκε το πρώτο της δελτίο και φόρεσε τη φανέλα των Αβαντίδων Χαλκίδας για 6 ολόκληρες αγωνιστικές περιόδους.Ακολούθησε η μεταγραφή της στις Ελπίδες Καρδίτσας και με την ομάδα της Δυτικής Θεσσαλίας κατέγραψε συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών!

Τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του ΑΡΗ!

Η Ματούλα Πύθουλα μπορεί να παίξει τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως αμυντικό χαφ.Η ίδια είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων(Καρδίτσα)και το ποδόσφαιρο αποτελεί πηγής ζωής για τον εαυτό της.

Από την πλευρά της η Ευβοιώτισσα ”Πυραυλάκατος” τοποθετήθηκε δημόσια για την αγωνιστική εικόνα και παρουσία των ”Κιτρίνων” στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής,ενώ δεν παρέλειψε φυσικά να μην τοποθετηθεί δημόσια για την πανδημία που μαστίζει τη χώρα μας,τονίζοντας πως ο ελληνικός λαός αγωνίζεται,ελπίζει και επιμένει!!!

Φιλόδοξη και η συμπεριφορά της είναι γεμάτη με ασυγκράτητο πάθος για τους τομείς που αγαπά και λατρεύει. Κατανοεί ανθρώπους και καταστάσεις και παίρνει σωστές αποφάσεις, παρατηρώντας προσεκτικά κάθε κίνησή της πριν προχωρήσει στο καθοριστικό βήμα!

Αναλυτικά συνέντευξη της:

1.Ποια είναι η τοποθέτησή σου όσον αφορά την πανδημία που μαστίζει την χώρα μας;

”Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στη ζωή μας έχει να κάνει με την υγεία μας!Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τη δημόσια και παγκόσμια υγεία!Καλό θα ήταν να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών και του κράτους σχετικά με την εξάπλωση του ιού.”

2.Οι Έλληνες συμμορφώνονται ως προς τα μέτρα πρόληψης και ποια η συμβουλή σου σε εκείνους που είναι απείθαρχοι;

”Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα που μας έχει θέσει η Πολιτεία,σπάμε την αλυσίδα που δημιουργείται εφόσον ερχόμαστε σε επαφή με συνανθρώπους μας.Πραγματικά είναι κρίμα άνθρωποι που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία και να αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο ακόμη και να χάσουν τη ζωή τους.Ας μείνουμε σπίτι όπως προτρέπουν οι ειδικοί!!!”

3.Η Ελλάδα περνά μία δοκιμασία και δίνει μία ακόμη δύσκολη μάχη με έναν αόρατο εχθρό! Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη χώρα μας και στο τέλος βγαίνει πάντα νικήτρια;

”Είμαστε λαός που αγωνίζεται,ελπίζει και επιμένει όσες και αν είναι οι δυσκολίες που βιώνουμε!Στο τέλος θα βγούμε νικητές!”

4.Περνάμε στο κεφάλαιο ΑΡΗΣ.-Πως κρίνεις την αγωνιστική εικόνα και παρουσία της ομάδας σας και αν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για την κατάληψη της 1ης θέσης εφόσον επαννεκινήσει το πρωτάθλημα;

”Η ομάδα μας έχει καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια από την αρχή του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε στη 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης που αποδεικνύει τη δυναμικότητα και το επίπεδο του συλλόγου. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει το χρονικό περιθώριο. Δυστυχώς τα γεγονότα όσον αναφορά την δημόσια υγεία, μας έχουν προλάβει,με αποτέλεσμα τη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων. Ας εστιάσουμε την προσοχή μας στην υγεία, να βγούμε αλώβητοι από την ιστορία αυτή και εφόσον οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινήσουν, είμαι σίγουρη πως όλα τα κορίτσια θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο που έχει θέσει η ομάδα μας.”

5.Προσωπικά σου σχέδια εντός και εκτός γηπέδων;

”Να ασχοληθώ επαγγελματικά στο αντικείμενο των σπουδών μου.Το ποδόσφαιρο είναι η πηγή της ζωής μου που αγαπώ και λατρεύω πολύ και το ασκώ ως χόμπι παράλληλα με τη δουλειά.Παρόλα αυτά αποτελεί ένα κομμάτι,το οποίο με στηρίζει οικονομικά στην καθημερινότητά μου.”

6.Και με το κλείσιμο της συνέντευξης ποιες ευχές εκφράζεις στον κόσμο;

”Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο!Να ξεπεράσουμε γρήγορα και ανώδυνα όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση.Τέλος,να επισημάνω Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες και να μην ξεχνάμε ποτέ να τιμούμε τους ήρωες του 1821!!!”

To Top