Η Ράκοφ ανακοίνωσε τον Τσιφτσή

«Kalispera Antonis»… Με αυτή την ατάκα η Ράκοφ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσή με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης για τη νέα σεζόν. Η πρωταθλήτρια Πολωνίας επισημοποίησε λοιπόν την έλευση του Έλληνα κίπερ, ενώ διατηρεί και οψιόν αγοράς του.

Με τη μεταγραφή του Τσιφτσή, η ελληνική παροικία στη Ράκοφ μεγαλώνει αφού στο ρόστερ υπήρχαν ήδη ο Στράτος Σβάρνας και ο Γιάννης Παπανικολάου.

«Έχω ήδη μάθει λίγα πράγματα για την πόλη και γνώρισα την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο 23χρονος πορτιέρε.

Από τη μεριά του, ο αθλητικός διευθυντής της Ράκοφ, Ρόμπερτ Γκραφ τόνισε: «Αποφασίσαμε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο να παραχωρήσουμε δανεικούς τους νεαρούς τερματοφύλακες μας, ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν πολύτιμα λεπτά στο γήπεδο. Ωστόσο, θέλουμε να διατηρήσουμε τον ανταγωνισμό σε αυτή τη θέση, γι’ αυτό αποκτήσαμε τον Κάσπερ Μπιέστζαντ και τώρα τον Αντώνη, ελπίζοντας ότι ο καθένας από αυτούς θα αναπτύξει τις ικανότητές του και θα έχει αξία για αυτήν την ομάδα».

To Top