ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ρήξη χιαστών που άφησε τον Ζερβίνιο εκτός δράσης από τον περασμένο Οκτώβριο

Ο Ζερβίνιο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μια και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή από το… πάνω ράφι, τοπ κλάσης σε κάθε περίπτωση.

Έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη και “κουβαλάει” ένα βαρύ βιογραφικό. Από κει και πέρα, είναι γεγονός ότι παραμένει ερωτηματικό  σε ποια κατάσταση βρίσκεται στα 35 του χρόνια και μετά την επέμβαση χιαστών που υποβλήθηκε πέρυσι. Όπως σημειώσαμε χθες, οι άνθρωποι του είχαν επικοινωνία με τον συμπαίκτη του στην Τράμπζνοσπορ Μανώλη Σιώπη…

Ο Ζερβίνιο είχε τραυματιστεί τον περασμένο Οκτώβριο (29/10/21) στο ματς με την Ρίζερσπορ κι αποχώρησε στο 14′, έχοντας υποστεί ρήξη χιαστού. Μετέβη μάλιστα στην Γαλλία, όπου εγχειρίστηκε εκεί… Δεν αγωνίστηκε έκτοτε, έχοντας πάντως προλάβει να παίξει σε 13 παιχνίδια με την Τράμπζονσπορ, να πετύχει δυο γκολ και να δώσει μια ασίστ.

Μάλιστα, εκείνος ο τραυματισμός θεωρήθηκε πλήγμα για την Ακτή Ελεφαντοστού, μια και στερήθηκε τις υπηρεσίες του στο κύπελλο Εθνών.

Ρήξη χιαστών είχε υποστεί και το 2016/17 με την Χεμπέι της Κίνας, αλλά επιστρέφοντας ένα χρόνο μετά στην Πάρμα και στο καμπιονάτο είχε εντυπωσιακές εμφανίσεις, έχοντας 89 εμφανίσεις, 25 γκολ και 8 ασίστ, μέχρι να μετακομίσει στην Τουρκία.

To Top