ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ρεάλ απέλυσε τον Ράφα Μπενίτεθ

Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε η απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Πιθανότερος αντικαταστάτης ο Ζινεντίν Ζιντάν

Τελικά δεν μπόρεσε να σώσει το τομάρι του ο Ράφα Μπενίτεθ και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ. Την τελευταία ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες από Ισπανία μεριά όπου αποκαλύπτουν την απόφαση του Μαδριλένικου συλλόγου να τερματίσει τη συνεργασίας της με τον Μπενίτεθ, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί στις 18:30 ώρα Ελλάδας.

Όλα αυτά, βέβαια, αποφασίστηκαν στην έκτακτη συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου των “μερένγκες” προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον του Ισπανού προπονητή, με αφορμή τις αρνητικές εμφανίσεις της ομάδας και αποκορύφωμα την κυριακάτικη ισοπαλία στην έδρα της Βαλένθια.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, ο εκ των διευθυντών της Ρεάλ Μαδρίτης, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, απέφυγε πάντως να απαντήσει για το μέλλον του Ισπανού κόουτς σε δηλώσεις του στην ισπανική τηλεόραση. Από την άλλη, ο αρχηγός της ομάδας Σέρχιο Ράμος, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές, στήριξε ανοιχτά τον Ράφα Μπενίτεθ, τονίζοντας πως: “Είμαστε μαζί του”.

Πηγή: contra.gr

To Top