Η Ρεάλ θέλει και τον αδερφό του Μπέλιγχαμ

Δίδυμο Τζουντ και Τζόουμπ Μπέλιγχαμ στο κέντρο της οραματίζεται ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς σύμφωνα με την El Nacional η ισπανική ομάδα έστειλε σκάουτ για να παρακολουθήσει τις εμφανίσεις του Τζόουμπ στα παιχνίδια της Εθνικής Αγγλίας Κ19.

Ο μικρότερος αδερφός του Μπέλιγχαμ ξεκίνησε βασικός στο ισόπαλο χωρίς σκορ ματς των “Τριών Λιονταριών” με την Κ19 του Μαυροβουνίου, με τον μέσο που μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι στη Σάντερλαντ από την Μπέρμιγχαμ, να δείχνει στο διάστημα που αγωνίστηκε τις ικανότητές του με την μπάλα στα πόδια.

Μετά από υπόδειξη του Πέρεθ, ο σύλλογος της La Liga αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Τζόουμπ, εφόσον το scouting report από τους κυνηγούς ταλέντων είναι θετικό, με τον ποδοσφαιριστή των “Μαύρων Γάτων” να θέλει να βαδίσει στα χνάρια του μεγάλου του αδερφού.

Ο Τζουντ έχει ξεκινήσει καταπληκτικά την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετρώντας μέχρι σήμερα 10 γκολ και 3 ασίστ στα πρώτα 10 παιχνίδια του με τη φανέλα της “Βασίλισσας”.

To Top