Η Ρεάλ θέλει τον Βινίσιους στο Μπερναμπέου μέχρι το 2028 με ρήτρα 1 δισ. ευρώ

Η Ρεάλ θέλει να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Βινίσιους που θα τον κρατήσει στη Μαδρίτη μέχρι το 2028, με αύξηση αποδοχών από 4 εκατ. ευρώ σε 10 εκατ. και ρήτρα αποδέσμευσής 1 δισ. ευρώ, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της MARCA.

Η Ρεάλ ήταν καθηλωτική το βράδυ της Πέμπτης (12/5) κόντρα στη Λεβάντε, την οποία ισοπέδωσε με 6-0 σ’ ένα ματς που ο Βινίσιους ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα του και μοίρασε μία ασίστ.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, οι “μερένγκες” θέλουν να τον δέσουν για πολλά ακόμη χρόνια στο Μπερναμπέου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Μαδρίτης, οι δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές για επέκταση της συνεργασίας τους και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό σημείο.

Μάλιστα, η Ρεάλ θέλει να προσφέρει νέο τετραετές συμβόλαιο στον 21χρονο για να τον κρατήσει μέχρι το 2028, με αυξημένες ετήσιες απολαβές, που θα του αποφέρουν 10 εκατ. ευρώ από τα 4 εκατ. ευρώ συν μπόνους που λαμβάνει τώρα.

Την ίδια στιγμή, το νέο συμβόλαιο θα περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης που θα ανέρχεται στο 1 δισ. ευρώ, ώστε η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου να είναι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να χάσει το αστέρι της.

 

To Top