Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε προπονητή τον Λοπετέγκι!

Σε μια κίνηση που κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, Χούλεν Λοπετέγκι, θα είναι ο νέος προπονητής της!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Τουλάχιστον έκπληξη αποτελεί η εξέλιξη στην υπόθεση προπονητής για τους 3 σερί φορές πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς εκείνος που επιλέχθηκε για να αντικαταστήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ένα όνομα που δεν είχε «παίξει».

Ο πρώην keeper της Μπαρτσελόνα και νυν τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, Χούλεν Λοπετέγκι, θα αναλάβει μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα είναι στο Santiago Bernabeu για τρία χρόνια.

O 51χρονος Βάσκος είχε φορέσει μόνο για μία φορά τη φανέλα της Ρεάλ σε αγώνα πρωταθλήματος και ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του από τη Ράγιο Βαγιεκάνο (2003), για να περάσει από τη Β’ ομάδα των Blancos (2008-09) και να συνεχίσει με όλα τα μικρά Εθνικά κλιμάκια της Ισπανίας, κατακτώντας το EURO U-19 (2012) και το EURO U-21 (2013).

Στη συνέχεια της καριέρας του βρέθηκε για δύο χρόνια στο τιμόνι της Πόρτο και από το 2016 έχει διαδεχτεί τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στο τιμόνι των Ταύρων.

To Top