Η Ρεάλ συμφώνησε με την Φιορεντίνα για δανεισμό του Γιόβιτς, γράφουν οι Σέρβοι

Ο Λούκα Γιόβιτς αδυνατεί να χωρέσει στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Σερβία ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για Ιταλία, με την Ρεάλ να έχει έρθει σε συμφωνία με την Φιορεντίνα για την παραχώρησή του ως δανεικό.

Το καλοκαίρι του 2019 η Ρεάλ πραγματοποίησε μία μεγάλη επένδυση, δίνοντας το ποσό των 63.000.000 ευρώ στην Άιντραχτ για τον Λούκα Γιόβιτς, με τα χρήματα όμως αυτά να μην πιάνουν τόπο από τη στιγμή που ο 24χρονος πλέον Σέρβος δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει θέση βασικού στους μερένγκες.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε βρήκε τον παίκτη να μετράει μόλις 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είναι πολύ πιθανό η νέα αγωνιστική σεζόν να τον βρει εκτός “Σαντιάγο Μπερναμπέου” αλλά και εκτός Ισπανίας.

Όπως μάλιστα αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα “Buta Sport”, η διοίκηση των πρωταθλητών Ισπανίας και Ευρώπης έδωσε τα χέρια με την Φιορεντίνα για το δανεισμό του Γιόβιτς στους βιόλα, συμφωνώντας από την πλευρά της να καλύψει κατά το ήμισυ τον ετήσιο μισθό που προβλέπει το συμβόλαιό του, ήτοι 5.000.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως στα προηγούμενα χρόνια ο Γιόβιτς είχε συνδεθεί και με άλλες ιταλικές ομάδες (Μίλαν, Γιουβέντους, Ρόμα), με το σύλλογο της Τοσκάνης να ευελπιστεί από την πλευρά του να βαδίσει στα χνάρια ενός συμπατριώτη του, του Ντούσαν Βλάχοβιτς, που για 1,5 χρόνο έκανε θραύση με την Φιορεντίνα πριν πάρει μεταγραφή στην Γιουβέντους τον περασμένο Ιανουάριο.

To Top