Η Ρόδος στο… πόδι! Ο Γκάλης βραβεύει την πρωταθλήτρια και τα αστέρια του μπάσκετ

Όλη η Ρόδος στο… πόδι για τον Νίκο Γκάλη! Μεγάλες στιγμές θα ζήσει και σήμερα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο (ο Άρης πάλεψε και κατάφερε παλικαρίσια να πάρει το χάλκινο μετάλλιο) θα συμμετέχουν στο Galis Basketball 3on3, που ολοκληρώνεται στη Ρόδο!

Η ομάδα του νησιού θα παίξει στις 17:40 στο γήπεδο που έχει στηθεί στην πλατεία δημαρχείου και στη συνέχεια θα τιμηθεί από το ”θρύλο” του ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι φίλος με τα παιδιά που αγωνίζονται στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 17:00 έως τις 19:00 (ζωντανά από την ΕΡΤ2), η Ρόδος θα αποτελέσει το επίκεντρο του μπάσκετ στην Ελλάδα! Ο Νίκος Γκάλης θα υποδεχθεί παλιά και νέα ”αστέρια” σε μία μεγάλη γιορτή του αθλήματος!

Το GalisBasketball 3on3 θα κορυφωθεί σήμερα με τους VIP αγώνες των ξεχωριστών καλεσμένων που ήρθαν στη Ρόδο για να τιμήσουν τον Νίκο Γκάλη, οι οποίοι θα καλυφθούν και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 στις 17.00.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο, με τη συμμετοχή των αθλητών του Γ.Σ. Δωδεκανήσος, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας!

Ο Νίκος Γκάλης, ο μοναδικός Ελληνας αθλητής που είναι μέλος του Hall of Fame, θα συναντήσει παλιούς του συμπαίκτες και αντιπάλους όπως ο Ντορόν Τζάμσι, ο Λευτέρης Σούμποτιτς και ο Ντράγκαν Σάκοτα από το ένδοξο παρελθόν, αλλά και τα μέλη της χρυσής Εθνικής 2005-06 Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Μιχάλη Κακιούζη.

Παρόντες θα είναι και τα νυν μέλη της Εθνικής Δημήτρης Αγραβάνης, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, ενώ θα αγωνιστούν και οι νεαροί Γιάννης Αγραβάνης, Γιάννης Δημάκος, ο αρχηγός του Αρη, Δημήτρης Βεργίνης και οι Γιάννης Γεωργαλής, Πάνος Παναγιωταράκος θα ενισχύσουν το τοπικό στοιχείο όντας οι παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές με την ομάδα του νησιού, τον Κολοσσό Ρόδου.

Παράλληλα, θα είναι έντονη η εκπροσώπηση και του γυναικείου μπάσκετ με μέλη της πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του αθλήματος όπως η Εβίνα Μάλτση, η Αρτεμις Σπανού, η Κατερίνα Χαλικιά και η Σοφία Σιγάλα.

 

To Top