Η Σίτι έκανε το “5 στα 5” με εμφατική ανατροπή επί της Γουέστ Χαμ

Η υπερταχεία της Μάντσεστερ Σίτι δεν έκανε στάση ούτε στο Λονδίνο, με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να επικρατεί 3-1 της Γουέστ Χαμ και να κάνει το “5 στα 5” στη φετινή Premier League. Ασύλληπτη ανατροπή για την Τότεναμ κόντρα στην Σέφιλντ.

Μια ακόμα μέρα στη δουλειά ήταν αυτή για την Σίτι, η οποία δεν κατάλαβε τίποτα από τη διακοπή και επιστρέφοντας έγινε η μοναδική με 5×5. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος από εκείνη του Ντέιβιντ Μόγιες, όμως στην επανάληψη έκανε το… καθήκον της και με 1-3 πήρε πίσω την κορυφή από την Λίβερπουλ, που νωρίτερα είχε περάσει από την έδρα της Γουλβς.

Στο 7’ οι Πολίτες είχαν απίστευτη τετραπλή ευκαιρία όμως το 0-0 παρέμεινε και στο 15’ ο Χάαλαντ έχασε κάτι που για τον ίδιο θεωρείται άχαστο. Και αφού δεν έγινε το 0-1, έγινε το 1-0 στο 36’ για τους γηπεδούχους όταν στην κόντρα ο Τσουφάλ έκανε τη γλυκιά σέντρα για τον Γουόρντ-Πρόουζ και εκείνος με κεφαλιά-ψαράκι βρήκε δίχτυα. Στο 43’ ο Χάαλαντ έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία, όμως στην επανάληψη οι Cityzens τα έβαλαν.

Το πρώτο μπήκε στο 52’ από τη νέα μεταγραφή, τον Ντοκού, ο οποίος πλάσαρε στην απέναντι γωνία για το 1-1 και στο 52’ ο Άλβαρες πήγε να βάλει ένα μυθικό φάουλ αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Το 1-2 έγινε τελικά στο 76’ με το πλασέ του Μπερνάρντο Σίλβα έπειτα από ασίστ του Άλβαρες και στο 86’ με σουτ μέσα από την περιοχή ο Χάαλαντ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Τσούφαλ (88′ Κέρερ), Ζουμά, Αγκέρντ, Έμερσον, Άλβαρες (68′ Μπενραχμά), Σούτσεκ (88′ Ινγκς), Μπόουεν, Γουόρντ-Πράους, Πακετά, Αντόνιο (67′ Κούντους)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ακάντζι, Ντίας, Γκβάρντιολ (90′ Άκε), Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα (90′ Μπομπ), Φόντεν (67′ Νούνες), Άλβαρες, Ντοκού (90′ Γκόμεζ), Χάλαντ (90′ Λιούις)

To Top