Η Σίτι “στρώνει” εκατομμύρια στα πόδια του Σουάρες

Τον Λουΐς Σουάρες θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Μάντσεστερ Σίτι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 40 εκατομμυρίων λιρών στη Λίβερπουλ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της “Daily Mirror”. 

Η επιθυμία του Ρομπέρτο Μαντσίνι να ενισχύσει τη θέση του στον σύλλογο φαίνεται πως τον οδηγεί στο να ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Μάριο Μπαλοτέλι τον Ιανουάριο, αναζητώντας παράλληλα και τον αντικαταστάτη του.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο φαίνεται πως ήταν η πρώτη επιλογή των πρωταθλητών Αγγλίας, ωστόσο αν και η ρήτρα 48 εκατομμυρίων λιρών με την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν αποτελεί πρόβλημα, η δήλωση του παίκτη πως επιθυμεί να πάει στην Τσέλσι αναγκάζει την Σίτι να στραφεί στον Σουάρες.

Η Λίβερπουλ δεν έχει περιθώρια να χάσει και άλλον επιθετικό, όμως η Σίτι εμφανίζεται διατεθειμένη να ανεβάσει και άλλο την προσφορά της και αυτό ίσως «πείσει» τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να αφήσουν τον Ουρουγουανό.

Να σημειωθεί ότι Ο Σουάρες είχε αποκτηθεί τον Γενάρη του 2011 από τον Άγιαξ έναντι 22 εκατομμυρίων λιρών και το καλοκαίρι υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους».

Διαβάστε κι άλλο ρεπορτάζ για την Μάντσεστερ Σίτι στο PremierLeague.gr

To Top