Η Σαουδική Αραβία καλεί και τον Μπέρναρντο Σίλβα

Οι Σαουδάραβες προσέγγισαν και τον Μπερνάρντο Σίλβα, σύμφωνα με το Athletic, με τον Πορτογάλο μέσο της Μάντσεστερ Σίτι να μην είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Saudi Pro League.

Οι Σαουδάραβες έχουν κάνει μεγάλες κινήσεις. Ο Μπενζεμά ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ, στην οποία οδεύει και ο Ενγκολό Καντέ, η Αλ Χιλάλ, αφού δεν κατόρθωσε να πείσει τον Λιονέλ Μέσι έκλεισε τον Ρούμπεν Νέβες, ενώ μην ξεχνάμε πως στην Αλ Νασρ αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Καθημερινά, μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συνδέονται με τη Σαουδική Αραβία. Τελευταίος ο Μπερνάρντο Σίλβα, όπως γράφει το Athletic. Συγκεκριμένα, ομάδα της Saudi Pro League έχει κάνει δελεαστική πρόταση στον Πορτογάλο μέσο και έχουν γίνει συζητήσεις με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες.

Ωστόσο, όπως γράφει το δημοσίευμα, ο Μπερνάρντο Σίλβα αναμένεται να πει “όχι” στην Σαουδική Αραβία. Παρόλ’ αυτά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα, όπως είναι η Παρί και η Μπαρτσελόνα, οι οποίες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Ο Σίλβα αγωνίζεται στη Σίτι από το 2017 και έχει συμβόλαιο μαζί της έως το 2025. Ο Πορτογάλος μέσος έχει αγωνιστεί σε 306 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με 55 γκολ και 59 ασίστ.

To Top