Η ΣΑΡΙΣΑ… αποφασίζει για ενίσχυση του ρόστερ

Ουδεμία εξέλιξη σε μεταγραφικό επίπεδο υπήρξε στη διάρκεια της σημερινής μέρας για τον Άρη. Όλα δείχνουν ότι η ΣΑΡΙΣΑ είναι αυτή που θα… αποφασίσει αν θα υπάρξει ή όχι ενίσχυση στο ρόστερ του Άρη.

Αν τα μέλη της πάρουν την απόφαση να συνδράμουν οικονομικά για την προσθήκη του Δημήτρη Τσαλδάρη (και ίσως ενός ψηλού) είναι κάτι που θα γνωστοποιηθεί στην συνάντησή τους, η οποία θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την Δευτέρα ή την Τρίτη.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η ΚΑΕ δεν έχει άλλα χρήματα να διαθέσει για μεταγραφικές κινήσεις. Θέλει να είναι απόλυτα συνεπείς οι διοικούντες στις υποχρεώσεις προς τους παίκτες της χρονιάς αυτής, προς τις δόσεις της εφορίας και προς τις δόσεις των διακανονισμών των οφειλομένων από περασμένα έτη. Προέχει η οικονομική εξυγίανση του αγωνιστικού και με αυτό έχουν συμφωνήσει όλοι οι φορείς του Άρη.

Οι ενδείξεις για τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα υπάρξει μια μικρή οικονομική βοήθεια πέρα από την κάλυψη των συμβολαίων του τεχνικού τιμ. Λογικά, η απόφαση της εταιρείας αστικής ευθύνης θα είναι να βοηθήσει οικονομικά την ΚΑΕ και σε ότι αφορά μεταγραφική κίνηση και σε αυτό το ενδεχόμενο ο Δημήτρης Τσαλδάρης φαντάζει να είναι προ των πυλών. Ο ίδιος έχει αποδεχτεί την πρόταση που του έχει γίνει, όμως περιμένει να λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις για να βάλει την υπογραφή του.

Οι κίτρινοι, παράλληλα, έχουν δώσει εντολή σε εκπροσώπους παικτών για κοινοτικό σέντερ, ώστε να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να καλύψουν και αυτό το κενό στη ρακέτα, αν τελικώς υπάρξουν διαθέσιμα χρήματα.

To Top