Η Σεβίλλη αναζητά προπονητή

Παρά την ισοπαλία (2-2) στις καθυστερήσεις κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο, η εμπιστοσύνη στον Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ έχει σχεδόν εξαντληθεί στη Σεβίλλη.

Μάλιστα η ομάδα της Ανδαλουσίας αναζητά άμεσα αντικαταστάτη του, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες για να ξαναφτιάξει την ομάδα, η οποία στη LaLiga έχει μόλις 8 βαθμούς σε 8 αγώνες (ο αγώνας της Ατλέτικο Μαδρίτης αναβλήθηκε) και είναι πολύ μακριά από την Ευρώπη.

Να σημειωθεί ότι μετά την επανέναρξη έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα: για αρχή, δύο τρομεροί επισκέπτες στο «Sánchez-Pizjuán», η Ρεάλ Μαδρίτης του Τζουντ Μπέλιγχαμ στη LaLiga και η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα στο Champions League λίγες μέρες αργότερα.

Όλα θα εξαρτηθούν από τον αθλητικό διευθυντή, Βίκτορ Όρτα, ένα καταφέρει να βρει έναν υποψήφιο που μπορεί να αντικαταστήσει τον Μεντιλιμπάρ με εγγυήσεις για να ηγηθεί μιας ομάδας, η οποία σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του Βάσκου προπονητή, «έχει πολύ καλή ποιότητα».

Σε αυτές τις 10 μονομαχίες στην αρχή της σεζόν, η Σεβίλλη κέρδισε δύο παιχνίδια, και τα δύο στο πρωτάθλημα, έχει τέσσερις ισοπαλίες (συμπεριλαμβανομένων των δύο στο Champions League) και έχει χάσει άλλα τέσσερα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ έφτασε στα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους, έσωσε τη Σεβίλη από τις θέσεις του υποβιβασμού και στη συνέχεια κατάφερε να σηκώσει το έβδομο Europa League, το οποίο σήμαινε και την πρόκριση για το Champions League.

To Top