Η Σεβίλλη παραμένει ψηλά, 2-0 τη Βιγιαρεάλ (video)

Η Σεβίλλη νίκησε 2-0 τη Βιαγιαρεάλ στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” για την 16η αγωνιστική της ισπανικής λίγκας, έφτασε κι αυτή τους 26 βαθμούς και υποχρέωσε το “κίτρινο υποβρύχιο” στη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα.

H Σεβίλλη επικράτησε με 2-0 της Βιαγιαρεάλ στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” για την 16η αγωνιστική της ισπανικής λίγκας, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οκάμπος στο 8′ και με γκολ του Εν Νεσίρι στο 53′ από ασίστ του Αργεντινού, που ήταν ο MVP του ματς.

Ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ Ουνάι Έμερι, γνώρισε ήττα σε μια έδρα που μεγαλούργησε, αφού με τη Σεβίλλη κατέκτησε τρία Europa League. Η Σεβίλλη σε 14 αγώνες έχει οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ενώ το “κίτρινο υποβρύχιο” σε 16 ματς έχει απολογισμό έξι νίκες, οκτώ ισοπαλίες και δύο ήττες.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια, Χόρνταν (88′ Γκούντελ), Φερνάντο, Ράκιτιτς (76′ Όλιβερ Τόρες), Σούσο (63′ Ελ Χαντάντι), Εν Νεσίρι (88′ Ντε Γιονγκ), Οκάμπος.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Πένια, Αλμπιόλ, Τόρες, Πεντράθα, Τριγκέρος (83′ Μπάκα), Φόιτ (46′ Πίνο), Παρέχο, Μορένο, Νίνο (63′ Τσουκουέζε), Γκόμεθ.

To Top