ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η σειρά δεν τελείωσε! Ο Άρης οφείλει να απαντήσει στις προκλήσεις με μπάσκετ και νίκες!

Ο Άρης έχασε λόγω διαιτησίας χθες στο ΟΑΚΑ, παρότι στο ξεκίνημα του αγώνα έδωσε όλες τις αφορμές και το δικαίωμα σε όλους να μην το σκεφτούν αυτό. Όταν αποφάσισαν οι κίτρινοι να παίξουν μπάσκετ, αποκαλύφθηκε η τεράστια αλλοίωση που συντελέστηκε χθες…

Η σειρά δεν τελείωσε. Υπάρχει τρίτος αγώνας στο Παλέ την προσεχή Τετάρτη και εκεί οι κίτρινοι θα πρέπει με όποιον τρόπο γίνεται να πάρουν τη νίκη. Οφείλουν στους εαυτούς τους και την προσπάθειά τους να μειώσουν την σειρά σε 2-1, να της δώσουν συνέχεια και μετά να πάνε στο ΟΑΚΑ για την ισοφάριση. Μπορούν να το κάνουν, γιατί η σκληρή αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ έχει εκμεταλλευτεί συγκεκριμένα κενά διαστήματα του Άρη και έχει πάρει αυτό το προβάδισμα.

Οι κίτρινοι έχουν ακόμα μέσα τους και πείσμα και κίνητρο και αυτό θα πρέπει να τους κατευθύνει από εδώ και πέρα, ώστε να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία για να γυρίσουν την σειρά. Το έκαναν με τον Παναθηναϊκό όταν από 2-0 ισοφάρισαν σε 2-2, μπορούν να το κάνουν και τώρα αρκεί να βρουν την απαιτούμενη ενέργεια και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους.

Η ΑΕΚ τους έχει “χαλάσει” το μυαλό με όλα τα… καραγκιοζιλίκια των παικτών της (Παπαντωνίου, Σάκοτα…), αλλά ο Άρης πρέπει να απαντήσει με μπάσκετ και νίκες και όχι με κάποιον άλλον τρόπο.

To Top