Η σειρά του Μποχωρίδη…

Μετά το τέλος της χρονιάς στο εφηβικό τμήμα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης επικεντρώνονται αποκλειστικά στο ανδρικό, έτοιμοι να συνεισφέρουν όπως τους ζητηθεί. Ο τελευταίος υπέγραψε από πέρσι επαγγελματικό συμβόλαιο. Μετά τις 18 Απριλίου έρχεται η σειρά του Λευτέρη Μποχωρίδη…

Ο νεαρός γκαρντ συμπληρώνει την συγκεκριμένη ημερομηνία τα 18 του χρόνια, ενηλικιώνεται και βάσει νόμου θα πρέπει να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο νόμος δεν τον υποχρεώνει να το υπογράψει στον Άρη, παρότι οι κίτρινοι μπορούν μονομερώς να το καταθέσουν στον ΕΣΑΚΕ. Το θέμα είναι να υπογράψει ο Μποχωρίδης με την απόλυτη θέλησή του στην ομάδα που έμαθε μπάσκετ, αναδείχτηκε και παίζει στην Α1.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος πέρσι επέλεξε να μην υπογράψει συμβόλαιο και έφυγε για τη Μπιέλα. Ο Μποχωρίδης είναι κάπως διαφορετική περίπτωση, γιατί ειδικά μετά τη φυγή Τζέιμς, έχει και ρόλο και ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής και είναι “γέννημα θρέμμα” του συλλόγου.

Πριν την φυγή Τζέιμς, είχε αγωνιστεί σε δύο αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Στη πρεμιέρα (23/10/11) με τον Παναθηναϊκό για 2.34, όταν δεν ήταν ακόμα στην ομάδα ο Δημήτρης Τσαλδάρης και στο ματς με το Μαρούσι (1.27) στις 4/1/12 όταν απουσίαζαν λόγω τραυματισμού Μπόγρης και Μαυραειδής. Επίσης, στις 6/12/11 έπαιξε για 6.13 κόντρα στη Γκαστέρα, στο Αλεξάνδρειο.

Από τη στιγμή που έφυγε ο Τζέιμς και δεν αναπληρώθηκε το κενό του, ο Μποχωρίδης έχει και σε περισσότερους αγώνες συμμετοχή και μεγαλύτερο χρόνο. Από τα τέλη Ιανουαρίου μέχρι σήμερα, έχει αγωνιστεί σε 11 αγώνες, επτά στην Α1 και τέσσερις στο Γιούροκαπ και βρέθηκε 77,4 λεπτά στο παρκέ (7′ μέσο όρο).

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top