ΜΠΑΣΚΕΤ

Η σειρά των Ελλήνων! Ψηφίστε τους κορυφαίους του Άρη στο Instagram του PRESSARIS

Μετά την ψηφοφορία για τους καλύτερους ξένους στην ιστορία του Άρη, σειρά παίρνουν οι Έλληνες που φόρεσαν τη φανέλα του Αυτοκράτορα!

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Στην ψηφοφορία των ξένων την πρώτη θέση και με διαφορά κέρδισε ο Ρόι Τάρπλεϊ. Τώρα είναι η σειρά των Ελλήνων παικτών, με τις επιλογές να είναι ακόμα περισσότερες και πιο… δύσκολες.

Η συντακτική ομάδα του PRESSARIS διέκρινε 19 Έλληνες παίκτες που σημάδεψαν με το πέρασμά τους αγωνιστικά τον Άρη. Να τονιστεί πως από την ψηφοφορία εξαιρούνται οι Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης, οι οποίοι αποτελούν από μόνοι τους μια ξεχωριστή κατηγορία και σίγουρα θα είχαν την πλειοψηφία των προτιμήσεων του κοινού.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται και παίκτες που έχουν αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, όπως οι Λευτέρης Σούμποτιτς, Μιχάλης Μισούνοφ, Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς κ.α. Μπορείτε να επιλέξετε έως και τέσσερις παίκτες, ενώ εκτός από τους 19 εικονιζόμενους μπορείτε να διαλέξετε όποιον άλλο επιθυμείτε (π.χ. Μπουσβάρος, Γούσιος, Σιούτης, Χατζηβρέττας, Κακιούζης, Σλούκας κ.α.).

Τρόπος ψηφοφορίας: Μέσω κινητού πηγαίνετε στο Instagram του PRESSARIS, πατήστε το κίτρινο εικονίδιο του site και εκεί θα σας εμφανιστεί η ψηφοφορία μέσω story, που θα διαρκέσει μέχρι το πρωί του Σαββάτου. Γράψτε στο ειδικό πλαίσιο τα τέσσερα ονόματα των παικτών που θέλετε.

To Top