Η σημαία του Super 3 κυματίζει στο «Βεστφάλεν» (photos)

Είναι γνωστοί οι δεσμοί φιλίας των οπαδών του Άρη με αυτούς της Ντόρτμουντ. Πρόσφατη ήταν η επίσκεψη των φίλων της Γερμανικής ομάδας στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο όπως παρουσιάστηκε από το PRESSARIS:

«Οι σχέσεις των οπαδών του Άρη και της Ντόρτμουντ είναι γνωστές. Τους συνδέουν πολλά πράγματα. Τα κιτρινόμαυρα, η αγάπη και το πάθος τους για τις ομάδες τους αλλά και η έμπνευση που παίρνουν οι ομάδες από τον κόσμο τους. Σήμερα ήταν η σειρά των οπαδών της γερμανικής ομάδας να επισκεφθούν το «Κλεάνθης Βικελίδης» και να πανηγυρίσουν στο τέλος την επιβλητική νίκη (5-1) επί του Αστέρα Τρίπολης.

Οι φίλοι της Ντόρτμουντ από τον σύνδεσμο «The Unity» κρέμασαν τα πανό τους στη θύρα 3 και έγιναν «ένα» με τους οπαδούς του Άρη. Πριν από την έναρξη του αγώνα φωτογραφήθηκαν με τους φίλους των κίτρινων και το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τις δυο ομάδες καθώς χθες η Μπορούσια φιλοδώρησε με έξι γκολ την Γκρόιτερ Φιρτ».

Η σημαία του Super 3, του Άρη, κυματίζει και στο γήπεδο της Ντόρτμουντ, το «Βέστφαλεν». Η φωτογραφία από το «Αris Ultras» είναι χαρακτηριστική. Ο Άρης έχει πολλά να “διδαχθεί”  από το παράδειγμα των Γερμανών, τη στιγμή που η αγάπη του λαού του προς την ομάδα είναι δεδομένη!

 

To Top