ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η… σημασία να ξεκινήσει με το δεξί στα πλέι οφ ο Άρης

Η δουλειά έγινε! Ο Άρης πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και πλέον ανοίγει μεγάλη συζήτηση για το ποια θα είναι η έδρα που θα τον φιλοξενήσει. Αυτό είναι κάτι που αυτή τη στιγμή απασχολεί τη διοίκηση της ομάδας μιας και οι ποδοσφαιριστές στρέφουν την προσοχή τους στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σήμερα οι κιτρινόμαυροι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με τον Άκη Μάντζιο να γνωρίζει πως δεν μπορεί να αλλάξει πολλά στο τακτικό κομμάτι. Άλλωστε το είπε στις τελευταίες του δηλώσεις πριν το ματς.

«Από θέμα επιβάρυνσης και οι δύο ομάδες είχανε παιχνίδια ενδιάμεσα. Αγωνιστικά δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ως ομάδα κι εμείς παρομοίως. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουν δείξει οι ομάδες μέχρι τώρα. Είναι, όμως, ένα ντέρμπι κι όλοι καταλαβαίνουν τη σημασία του, είτε είναι εντός έδρας, είτε εκτός για την κάθε ομάδα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει πόσο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και πνευματικά και σωματικά», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Το μόνο που απομένει λοιπόν είναι να μάθουμε ποιοι παίκτες θα μπουν στην αποστολή και ποιες θα είναι οι σκέψεις του Άκη Μάντζιου για την αρχική 11άδα.

To Top