ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η σημασία της αιρετής διοίκησης στη ΚΑΕ και η υπόσχεση Λάσκαρη που γίνεται πράξη!

Η χθεσινή εξέλιξη στην ΚΑΕ Άρης και το γεγονός ότι η νέα διοίκηση είναι αιρετή και όχι πρωτοδικείου σημαίνει ότι ο Νίκος Λάσκαρης πήρε πάνω του όλες τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ, αποδεικνύοντας πως πρωταρχικός στόχος του είναι η οικονομική εξυγίανση και μετά η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας, ικανής να επιστρέψει στην ελίτ της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Στην αιρετή διοίκηση που προέκυψε ο Νίκος Λάσκαρης και ο αδελφός του Μάνος έχουν δικαίωμα υπογραφής ως Διευθύνων και Εντεταλμένος Σύμβουλος αντίστοιχα. Οι υποχρεώσεις που υπάρχουν βαραίνουν πλέον και επίσημα αυτούς που έχουν δικαίωμα υπογραφής και φυσικά τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, που είναι 90% ο Νίκος Λάσκαρης.

Ήδη γίνονται “βαρβάτες” πληρωμές προς το δημόσιο, πληρώνονται πολλέςω δόσεις μαζί σε υποχρεώσεις πιστωτών μέσω του άρθρου 99 και ο στόχος να έχει αποπληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των υποχρεώσεων σε βάθος ενός έτους υλοποιείεται.

Υπάρχει και κάτι άλλο σημαντικό στην αιρετή διοίκηση. Δεν είναι πλέον πρωτοδικείου και μπορεί να αλλάζει πολύ πιο εύκολα και ευέλικτα, χωρίς να χρειάζεται πια εντολή δικαστηρίου.

To Top