“Η σημασία της επαναλειτουργίας του Beer FC και ο Γράντας”

Διπλό κάλεσμα έκανε ο Άγγελος Μυσιρλής. Το πρώην μέλος της παράταξης «Άρης-Ενότητα» αρχικά κάλεσε όλο τον κόσμο του Άρη στην επαναλειτουργία της μπυραρίας του Άρη, το Beer FC (κάτω από την Θ2, στην oδό Παπαναστασίου), ενώ κάλεσε ανοιχτά τον Λάμπρο Γράντα να τηρήσει την υπόσχεσή του βάζοντας άμεσα 80.000 ευρώ στην ΠΑΕ Άρης, όσα δηλαδή μάζεψαν οι οργανωμένοι –προ ημερών- μέσα σε ένα διήμερο με την σύσταση επιτροπής οικονομικής ενίσχυσης που είχαν δημιουργήσει…

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Ορισμένα μαγαζιά είναι κλειστά εδώ και μήνες. Βρεθήκαμε μία παρέα Αρειανών και με τη συμμετοχή του κ. Ζαμπέτα και του Αλέκου Κατσιαούνη αποφασίσαμε να κάνουμε το αυτονόητο. Να κάνουμε ένα μικρό event καλώντας όλο τον Αρειανό κόσμο. Τα έσοδα θα πάνε κατευθείαν στην ΠΑΕ Άρης», είπε αρχικά για το αποψινό party επαναλειτουργίας στο Beer Fc, και πρόσθεσε: «Η πρωτοβουλία αυτή είναι δική μας και θα ακολουθήσουν κι? άλλες ανάλογες στα καταστήματα του Άρη. Θέλω να πιστεύω ότι από δω και στο εξής οι επιχειρήσεις της ΠΑΕ θα δουλεύουν καθημερινά. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για τον Άρη, για ένα τάνκερ που το έχουν ρίξει στα βράχια και αυτοί οι άνθρωποι που έχουν μπει τώρα στη διοίκηση της ΠΑΕ επιδιώκουν να βρουν λύσεις».

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράταξη Άρης-Ενότητα, τόνισε: «Από τη στιγμή που είδαμε ότι λύθηκε ένα μεγάλο πρόβλημα, αυτό της ενότητας στην ομάδα, η παράταξη αυτή δεν χρειάζεται να υφίσταται. Κανένα μέλος δεν συμμετέχει πλέον. Όλοι είμαστε ενωμένοι για να στηρίξουμε τον Άρη, τη διοίκηση που είναι μπροστά και τρέχει τις εξελίξεις.
Αυτή τη στιγμή ο κοινός στόχος μας είναι με τις μικρές μας δυνάμεις να βοηθήσουμε και εμείς για να βγει ο Άρης δυνατός και ενωμένος».
Καταλήγοντας, ο Άγγελος Μυσιρλής απηύθυνε προσωπικό κάλεσμα στον Λάμπρο Γράντα:

«Ο κ. Γράντας έλεγε ας μαζευτούν κάποια χρήματα και εγώ εδώ είμαι να βάλω τα ίδια. Του κάνουμε λοιπόν κάλεσμα να βάλει τα 80 χιλιάδες ευρώ που μάζεψαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη μέσα σε 2,5 ημέρες. Ας έρθει να τα βάλει…»

To Top