Η σημασία των δύο συνεχόμενων νικών και ο στόχος της 8ης θέσης

Ο Άρης μετράει δύο συνεχόμενες νίκες με ΜΕΝΤ (εντός) και Ορεστιάδα (εκτός) και δείχνει πως κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει στην ομάδα με τον Γιάννη Μέλκα στον πάγκο της. Το σημαντικότερο είναι βέβαια πως έχει αλλάξει και η ψυχολογία των παικτών, που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να σώσουν την φετινή παρτίδα.

Οι «κίτρινοι» βρίσκονται πλέον στην 9η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και είναι στο -5 από την ομάδα του Έβρου, που είναι 8η τη δεδομένη χρονική στιγμή και εκτός των πλέι-άουτ.

Βασικός στόχος πλέον του Άρη είναι να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν (λίγες ή πολλές, δεν έχει σημασία) για ν΄ αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι-άουτ. Για να συμβεί αυτό, είναι αλήθεια, πως δεν αρκούν μόνο οι δικές του νίκες, αφού η τύχη δεν είναι μόνο στα δικά του χέρια, αλλά θα πρέπει να χάνει και ο βασικός του «αντίπαλος», η Ορεστιάδα.

Επόμενος αντίπαλος για τους παίκτες του Μέλκα είναι πλέον η Κηφισιά την ερχόμενη Κυριακή (1/3) η Κηφισιά, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, στην Μίκρα.

To Top