ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ετοιμάζονται για Ριζούπολη, με τα περιθώρια να στενεύουν…

Στις προπονήσεις επιστρέφουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής στη Ριζούπολη, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι “κιτρινόμαυροι” προέρχονται από την ήττα στη Λαμία, η οποία συνοδεύτηκε από διαιτητική “σφαγή” αλλά και εμφάνιση κάτω των προσδοκιών για ένα τόσο σημαντικό ματς.

Αυτό καλείται να διορθώσει άμεσα ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος οφείλει να διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της ομάδας,κυρίως ως προς τον αγωνιστικό της προσανατολισμό.

Η κάκιστη για περίπου μία ώρα (σ.σ. μέχρι στο 59΄) εμφάνιση στη Λαμία δεν πρέπει επ΄ουδενί να συμβεί στη Ριζούπολη, καθώς σε ενδεχόμενη ήττα του Άρη, θα χαθεί πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της πρώτης θέσης, αλλά και της δεύτερης, καθώς η Λαμία θα πάρει στα χαρτιά το ματς με τον Πανθρακικό, ο οποίος αποχώρησε απο το πρωτάθλημα.

Μπορεί να απομένει ακόμα ένας ολόκληρος γύρος, ωστόσο, στον Άρη δεν πρέπει να σκέφτονται και να επαναπαύονται στο ότι υπάρχει χρόνος. Άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπου Απόλλων και Λαμία πέρα απο την διαφορά που “έχτισαν” έχουν αποκτήσει και ψυχολογία απέναντι στον Άρη. 

To Top