Η σκυτάλη της γραφικότητας από τον ΠΑΟΚ στον Ηρακλή…

Ο ΠΑΟΚ είχε την σκυτάλη της γραφικότητας την Κυριακή και χθες την έδωσε στον Ηρακλή! Οι κυανόλευκοι είχαν και αυτοί παράπονα από την διαιτησία του αγώνα στο Παλέ, στο οποίο ένας παίκτης τους εκτέλεσε έξι βολές λιγότερες από όλον τον Άρη! Είναι να γελάει κανείς…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής αναφέρει: “Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 θέλει να ευχαριστήσει τους φίλους της Ομάδας μας που και στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου, αλλά και όλον τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ που στο ξεκίνημα της χρονιάς στηρίζει μια νέα ομάδα και νοερά ήταν σύσσωμος ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε και πιστεύουμε ότι σταδιακά όλοι θα το κατανοήσουν – θα τους βοηθήσουμε κι εμείς, με τον τρόπο μας μέσα στο γήπεδο – πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ επέστρεψε και πως παραμένει μια ΜΕΓΑΛΗ ομάδα, που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο Ελληνικό Μπάσκετ.

Με αυτό το δεδομένο δε θα δεχθεί στο μέλλον παρόμοιες διαιτητικές συμπεριφορές, δε θα δεχθεί να χάνονται κρίσιμα δευτερόλεπτα στο τέλος του αγώνα (ελπίζουμε να είναι τυχαίο που είμαστε η 2η ομάδα που διαμαρτύρεται γι’ αυτό) και δε θα δεχθούμε αλλαγή στη φιλοσοφία των σφυριγμάτων έναντι των παικτών μας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο τα φάουλ ήταν 15-4 εναντίον μας, οι βασικοί μας παίκτες φορτωμένοι με φάουλ (Σούλερ, Ντέιβις, Γκάρετ) ενώ δεχθήκαμε και τεχνική ποινή σε ανύπαρκτο φάουλ. Και φυσικά για να προλάβουμε τις αντίθετες “σκέψεις” εκτελέσαμε περισσότερες βολές όταν στο τέλος ο αντίπαλος πίεζε τους γκαρντ μας.

Με όλα τα παραπάνω δε θέλουμε να συνδέσουμε, σε καμία των περιπτώσεων, τον Άρη, τον οποίο και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία και συγχαίρουμε για την προσπάθεια που κάνει ώστε και αυτός να ορθοποδήσει.

Πιστεύουμε με προσπάθεια και σύνεση θα μπορέσει η Μπασκετομάνα να σηκώσει κεφάλι και πάλι, όμως για να γίνει αυτό απαιτείται ΣΕΒΑΣΜΟΣ από τους αρμόδιους και όσους πιστεύουν ότι ελέγχουν τις μοίρες μας σε ένα σαραντάλεπτο. Δεν θα το επιτρέψουμε…

Περιμένουμε τον φίλαθλο κόσμο μας στο Ιβανώφειο να στείλει, όπως στο Περιστέρι, το μήνυμα ότι ένας από τους πιο ιστορικούς Συλλόγους της Ελλάδας επέστρεψε ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ και θα οδηγήσει όλους να το παραδεχθούν, με άψογη συμπεριφορά και διαρκή συμπαράσταση. Οι αξίες του Συλλόγου μας παραμένουν αναλλοίωτες και θα το αποδείξουμε…”.

To Top