Η σοβαρή Ρόμα δεν θα έχει πρόβλημα

Χριστουγεννιάτικες διακοπές τέλος στην Serie A,  επιστροφή στην δράση με τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα. Θα κάνω παιχνίδι και στις τέσσερις…

Γράφει στο Bet-hoven ο Λάμπρος Λυριτζής

Πρώτος χρονικά αγώνας αυτός στο Μάριο Ριγκαμόντι ανάμεσα σε Μπρέσια και Λάτσιο. Η γηπεδούχος έδειξε σημάδια ζωής με την επιστροφή του Κορίνι στην τεχνική ηγεσία και ξέρει ότι πρέπει να χτυπήσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η Λάτσιο ήταν σε εκπληκτική φόρμα πριν την διακοπή και έκλεισε το 2019 με κατάκτηση του Σούπερ Καπ, νικώντας για δεύτερη φορά φέτος την Γιουβέντους. Έχει δύο σημαντικές απουσίες αλλά έχει αποκτήσει την κατάλληλη ψυχολογία. Η ευάλωτη άμυνα των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την ανάγκη που έχει η Μπρέσια να πάρει ρίσκο και να επιτεθεί οδηγούν στο Over 2.5.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για τα online καζίνο

Θα το συνδυάσω με το αμφίσκορο στο Λουίτζι Φεράρις. Ο Ντάβιντε Νίκολα κάνει ντεμπούτο σήμερα στον πάγκο της Τζένοα, όντας ο τρίτος προπονητής στην φετινή σεζόν. Οι Γενοβέζει ενισχύθηκαν μεταγραφικά αλλά είναι ομάδα με αδυναμίες και οι συχνές αλλαγές προπονητών και φιλοσοφίας δεν τους επιτρέπουν να βρουν ρυθμό. Η Σασουόλο έχει συγκεκριμένο επιθετικό πλάνο και παράγει εύκολα φάσεις και γκολ στα περισσότερα παιχνίδια αλλά αμυντικά επιτρέπει αρκετές ευκαιρίες στις αντιπάλους.

Μάχη παραμονής στο Πάολο Μάτσα ανάμεσα σε ΣΠΑΛ και Βερόνα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή παράδοση αλλά περιμένω τους γηπεδούχους περισσότερο αποφασισμένους μετά το διπλό επί της Τορίνο. Φάνηκε εξάλλου ότι η επιστροφή συγκεκριμένων παικτών βοηθά στην βελτίωση του παιχνιδιού τους. Το 1Χ με καλύπτει και σε συνδυασμό με τον άσο της Ρόμα δημιουργεί συμπαθητική απόδοση. Οι τζαλορόσι έχουν δείξει αρκετά σοβαρό πρόσωπο και δεν θα πρέπει να έχουν πρόβλημα κόντρα στην Τορίνο, έχοντας ως σύμμαχο και την παράδοση.

To Top