ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η Σπόρτινγκ θέλει να κλείσει άμεσα η υπόθεση Καμάτσο, ο Άρης τον περιμένει στη Θεσσαλονίκη

Ο Ράφαελ Καμάτσο είναι πολύ κοντά στο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Ο 22χρονος Πορτογάλος αγωνίζεται εξτρέμ, δεκάρι, ενώ μπορεί να παίξει και πίσω από τον φορ και ετοιμάζεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη από αύριο.

Οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα με τον Καμάτσο, τη στιγμή που η ίδια η Σπόρτινγκ θέλει να κλείσει άμεσα η υπόθεση του δανεισμού του, με οψιόν αγοράς. Η ομάδα της Λισαβόνας έχει μια μεγάλη λίστα με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Ρούμπεν Αμορίμ και που πρέπει να γίνουν διαπραγματεύσεις, ώστε να αποχωρήσουν ώστε να πέσει αισθητά το οικονομικό μπάτζετ.

Ένας από αυτούς είναι ο Καμάτσο, ο οποίος δόθηκε και πέρσι δανεικός στην Μπελενένσες, δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της Σπόρτινγκ κι ετοιμάζει τις βαλίτσες του στη Θεσσαλονίκη, εδώ όπου τον περιμένει ο Άρης.

Όπως πάντως σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης της Πορτογαλίας σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Άρη, η Σπόρτινγκ έχει δίαυλο επικοινωνίας και με άλλες ομάδες που θα ήθελαν τον Καμάτσο στο ρόστερ τους.

To Top